ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζεται ο κατήφορος: Εντός έδρας ήττα κόντρα στην ΑΕΚ

Ήττα με 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ για την ομάδα μας που γνώρισε την 3η σερί αποτυχία.

Η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στην εξ επαφής κεφαλιά του Τέκιε που δεν βρήκε στόχο στο 15΄ ενώ ο Ρουμάνος 20λεπτά αργότερα δεν νίκησε τον Πίριτς.

Το γκολ της ΑΕΚ ήρθε στο 40΄ με τον Σολ να νικάει στον αέρα τον Αδώνη και να γράφει το 1-0.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς μπορούσε να ισοφαρίσει σχεδόν αμέσως αλλά το σουτ του Μάρκες πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πίριτς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την πολύ μεγάλη ευκαιρία του Κολ ενώ τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Μάρκες πέρασε έξω.

Στο 69΄ ο Σολ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0 ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.

Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία καλή στιγμή στο ντέρμπι, το οποίο ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Λάρνακας να παίρνει το διπλό.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Άδωνη (89′ Μαλεκκίδης), Τέκιε (89′ Σπόλιαριτς), Γιούρσεβιτς, Νταρίκβα, Βαλμπουενά (74′ Πέρετζ), Κοστάκε (63′ Αμπντουραχίμι), Μάρκες, Κολ, Βάργκα (74′ Κρμέντσικ).

Στον πάγκο: Λοΐζου, Δημητρίου, Πέρετζ, Αμπντουραχίμι, Κρμέντσικ, Μαλεκκίδης, Χουσαΐν, Ποντικός, Σπόλιαριτς, Φιλιώτης.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού, Τόμοβιτς, Λέδες, Σολ (90′ Τρισκόφσκι), Φαράζ (90′ Σάντσες), Γκαρσία, Πονς, Ρομπέρζ, Γκιούρτσο (59′ Τόνγκια), Ντίμερς (66′ Μάμας).

Στον πάγκο: Ερέριν, Τούμπας, Γκαλιόλο, Τόνγκια, Τρισκόφσκι, Λόπες, Μιλίσεβιτς, Μπρούνο Γκάμα, Καπτούμ, Σάντος, Σάντσες, Μάμας.

ΣΚΟΡΕΡ: 40′ Σολ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 77′ Τέκιε, 86′ Κολ / 43′ Ντιουνκού, 57′ Γκαρσία

Comments
To Top