ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα κόντρα στη Πάφο – Με δέκα παίκτες για 70 λεπτά (pics)

Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα κόντρα στη Πάφο στο Άλφαμέγα με 0-2, σε ένα αγώνα όπου η ομάδα μας από το 29′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Αποβολή και για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για διαμαρτυρίες.

Ο αγώνας:

Ένταση και πάθος χαρακτήριζε τους ποδοσφαιριστές στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα μακρινό σουτ, προτού ο Μάρκες χάσει την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα. Στο 14′ ο Πορτογάλος έκανε το σουτ στην κίνηση, όμως, ο Γκολτάρ έβαλε την προβολή και έδιωξε σε κόρνερ.Λίγα λεπτά μετά η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδισε πέναλτι, με το διαιτητή να το δίνει σε πρώτο χρόνο και το VAR να το επικυρώνει. Ο Τάνκοβιτς με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0-1.Εφτά λεπτά μετά διαταράχθηκαν και οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Χάμπο να χτυπά στο πρόσωπο τον Μπρούνο και να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι οπαδοί του Απόλλων αντέδρασαν, και ακόμα περισσότερο στο 31′ όταν ο διαιτητής έδειξε το ίδιο χρώμα κάρτας και στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ενδιάμεσα των δυο κόκκινων, ο Ζάιρο έχασε σπουδαία ευκαιρία, ωστόσο το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Το παιχνίδι είχε καταστραφεί για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν πολύ επηρεασμένοι από την εξέλιξη του. Στο 47′ ο Πέπε υποχρέωσε τον Λέουβενμπουργκ σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ και στο 45+5′ ο Ζάιρο με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0-2.

Ο κόσμος του Απόλλων… έβραζε, έριχνε αντικείμενα κατά διαστήματα και η Πάφος άργησε να πάει στα αποδυτήρια. Ο διαιτητής αξιολόγησε τα δεδομένα, κάλεσε τους αρχηγούς των δυο ομάδων και τους ενημέρωσε ότι σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε στην επανάληψη, θα διακόψει τον αγώνα.

Δυο πολύ καλές φάσεις, μια για κάθε ομάδα, καταγράφηκαν στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Αρχικά η Πάφος με τον Ζάιρο λίγο έλειψε να… σκοτώσει τον αγώνα στο 54′, όμως, ο Λέουβενμπουργκ απέκρουσε σωτήρια. Στο 57′ στην απέναντι περιοχή, χάθηκε σπουδαία ευκαιρία. Μετά από εξαιρετική σέντρα-φάουλ του Βαλμπουενά στην καρδιά της άμυνας, ο Μάρκες από πολύ κοντά έκανε το σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Η επόμενη φάση ουσιαστικά έβαλε τέλος στο παιχνίδι. Στο 59′ ο Ζάιρο πήρε το… ριμπάουντ από την απόκρουση του Λέουβενμπουργκ σε σουτ του Τβουμάσι και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0-3.

Το τρίτο γκολ της Πάφου και δεύτερο προσωπικό του Βραζιλιάνου έβαλαν τα πράγματα σε μια σειρά μη αναστρέψιμη για τον Απόλλων. Στο 62′ ο Μαλεκκίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ ο Ντράγκομιρ στο 73′ υποχρέωσε τον Λέουβενμπουργκ σε ακόμα μια δύσκολη απόκρουση, όπως έκανε και ο Τβουμάσι στο 78ο λεπτό.

Η τελευταία φάση άνηκε στους γηπεδούχους, όταν ο Βάργκα στο 84′ έκανε το σουτ, αλλά ο Ίβουσιτς κράτησε εντυπωσιακά το μηδέν.

Comments
To Top