ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλόγεβιτς: «Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, είναι και το πρεστίζ»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μετά τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ.

«Ήταν ένα ντέρμπι. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, είναι και το πρεστίζ. Ελέγξαμε το παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμη. Εμείς είχαμε τον πλήρη έλεγχο, στο τελευταίο τρίτο είχαμε προβλήματα αλλά είμαστε καινούρια ομάδα. Είναι πολύ μεγάλη η νίκη μας. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί».

Στην συνέντευξη Τύπου:

«Είδαμε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι, είναι το ντέρμπι της πόλης, εκτός από τους βαθμούς μετράει και το πρεστίζ. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο ήταν και οι δύο ομάδες σφιχτές. Φτάναμε με ευκολία στο τελευταίο τρίτο αλλά εκεί δεν ήμασταν καλοί. Μετά την είσοδο Βαλμπουενά και Μάρκες βελτιωθήκαμε και το πρώτο γκολ μας ελευθέρωσε τα πόδια, στο δεύτερο τελείωσε. Όπως πήγαινε το παιχνίδι έπρεπε να βάλουμε και τρίτο. Για το αν είμαι ευχαριστημένος ή όχι, αλλάξαμε κάποια πράγματα από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, σχετικά είμαι ευχαριστημένος αλλά θέλουμε πάρα πολλή δουλειά ακόμη, οι παίχτες το έχουν καταλάβει. Αυτή η νίκη θα τους βοηθήσει και σε θέμα αυτοπεποίθησης».

Για τις χαμένες ευκαιρίες και τον Βάργκα: «Συμφωνώ ότι όταν πας κόντρα επίθεση τρεις εναντίον ενός πρέπει να τελειώσεις τη φάση. Δεν θέλω να είμαι κουραστικός αλλά να ξέρετε πως ο Βάργκα δεν ήταν προγραμματισμένο να παίξει, ήρθε αργά, έχει μεγάλη αποχή, όλο αυτό το διάστημα δούλεψε μόνος του κι εμείς βγάλαμε ένα πλάνο, θέλω όταν κάνω κάτι να είναι με πλάνο. Αλλά σήμερα δεν είχαμε δύο πολύ καλές μονάδες, Πέρετς και Σαγκάλ, δεν είχαμε καθαρό γουίνγκερ. Ο Μάρκες τώρα είναι μαζί μας, είναι λίγο μπερδεμένα, πρέπει να τα βάλουμε σε μια σειρά. Τα παιδιά ακούνε και ξέρουνε το μέγεθος της φανέλας του Απόλλωνα. Άλλο να τους το λένε και άλλο να το ζουν. Πήραν μια γεύση. Αυτή η νίκη για μας δίνει περισσότερα από τρεις βαθμούς.

Comments
To Top