ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιούρσεβιτς και Μάρκες «έβαψαν» ΓΑΛΑΖΙΑ τη ΛΕΜΕΣΟ!

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΘΡΥΛΟΣ-ΛΕΜΕΣΟΣ!

Η ομάδα μας με τα γκολ των Γιούρσεβιτς και Μάρκες νίκησε την ΑΕΛ με 2-0 και πήρα το δεύτερο τρίποντο στην σεζόν. Εκπληκτικός ξανά ο κόσμος που έσπρωξε την ομάδα στη νίκη!

Α’ ημίχρονο:

Ήταν καλύτερη η ομάδα μας στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 15′ είχε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με την κεφαλιά του Πέιμπερν να απομακρύνεται λίγο πριν περάσει την γραμμή τέρματος. Στην φάση μπήκε και ο Τσέρνικ που δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτα.

Στο 24′ ο Κοστάκε δοκίμασε το πόδι του όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Τεκιέ έπιασε το δυνατό σουτ όμως απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Β’ ημίχρονο:

Στο 55′ ο Λούβενμπεργκ δήλωσε παρών στην ευκαιρία της ΑΕΛ με τον Παπαφώτη κρατώντας το μηδέν στην άμυνα.

Ο Νταρίκουα στο 63′ έκανε την σέντρα στην περιοχή, ο Γιόυρσεβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για 1-0 της ομάδας μας.

Δέκα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Πέδρο Μάρκες να σκοράρει όταν μετά από γέμισμα του Λούβενμπεργκ βρέθηκε μόνος στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ και με ψυλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 2-0.

Ο Αμπντουραχίμι στο 78′ με πλασέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σε ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Πεϊμπέρνς, Εκπολό, Γιούρσεβιτς, Χάμπος (86’Χουσαΐν), Κολ (78’Σπόλιαριτς), Τέκιε (57’Βαλμπουενά), Κοστάκε (78’Βάργκα), Αμπντουραχίμι, Κρμέντσικ (57’Μάρκες).

Comments
To Top