ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη νίκη με «μάγο» Βαλμπουενά!

Η ομάδα μας νίκησε την Καρμιώτισσα με 1-0 με απευθείας φάουλ του Βαλμπουενά και πήρε το πρώτο φετινό τριπόντο.

Με το δεξί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδα μας.

Ο αγώνας:

Στο 12ο λεπτό ο Βαλμπουενά λίγο έξω από την περιοχή και με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας για το 1-0.

Στο 28′, στο 33′ και στο 41′ ο Κοστάτσιε απείλησε τον Ανέστη, στις δυο πρώτες φάσεις με μακρινά σουτ και την άλλη με δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Ελλαδίτης και στις τρεις περιπτώσεις απέκρουσε δύσκολα.

Στο 40′ ο Απόλλων ζήτησε πέναλτι με τον Κρέμνσικ και παρά το γεγονός οτι υπήρξε παράβαση και ο διαιτητής κλήθηκε από το VAR, εντούτοις διαπιστώθηκε ότι η φάση ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Απόλλων στο 60′ δημιούργησε την πρώτη του καλή φάση στην επανάληψη, όταν ο Πεϊμπέρνς έκανε την κεφαλιά από πολύ καλή θέση, αλλά έστειλε την μπάλα έξω.

Στο 84′ ο Αμπτουραχίμι μέσα από την περιοχή έκανε το διαγώνιο δυνατό σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο επόμενο λεπτό έχασε, πιο ξεκάθαρη ευκαιρία, αλλά από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανέστη.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λούβενμπεργκ έκανε την απόκρουση του αγώνα και με εντυπωσιακό τρόπο είπε όχι στο κοντινό δυνατό σουτ του Ματθαίου.

Οι συνθέσεις

Απόλλων: Λέβενμπουργκ, Εκπολό, Πεϊμπέρνς, Πέρεθ, Κρέμνσικ (72′ Αμπτουραχίμι), Τζούτζεβιτς (59′ Σκέλβικ), Χάμπος, Νταρίκβα, Βαλμπουενά (81′ Ντιγκινί), Κοστάτσιε, Κολ (59′ Τέκιε).

Στον πάγκο: Λοϊζου, Δημητρίου, Σκέλβικ, Άδωνη, Τέκιε, Ντιγκινί, Αμπτουραχίμι, Χουσεϊν, Ψύχας, Παναγιώτου, Ρόμπινσον.

Καρμιώτισσα: Ανέστης, Μαλόνε, Ντούμπια (66′ Μπεν Σαλάμ), Φουρ, Λουκίλι, Παντελή (90′ Ματθαίου), Τσουκαλάς, Ρόσι, Νιούπορτ, Κοβάσεβιτς, Σουκ (46′ Νεοφύτου)

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Λουκόφ, Μουκτάρης, Νεοφύτου, Μιχαήλ, Χριστοφόρου, Μπεν Σαλάμ, Ματθαίου

Κίτρινες: Βαλμπουενά, Τέκιε / Νιουπορτ, Ρόσι, Κοβάσεβιτς

Comments
To Top