ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ξεχωριστή περίπτωση ο Πίττας / Να επιστρέψει ο Απόλλωνας»

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός πως η προετοιμασία φέτος ήταν διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: «Δεν καταφέραμε να βγούμε Ευρώπη μετά από 10 χρόνια, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Όμως από την άλλη έπρεπε να προσαρμοστούμε σε αυτό, έχουμε κάνει μία πάρα πολύ καλή προετοιμασία και ευελπιστούμε πως θα μπούμε στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο. Ο Απόλλωνας πρέπει να επιστρέψει εκεί που πρέπει. Η ομάδα έχει δυναμώσει αρκετά και πιστεύω πως θα είμαστε πολύ πιο καλοί από πέρσι».

Για τα μεταγραφικά: «Με βάση το πλάνο που έχουμε θέσει, είναι για τα άκρα της επίθεσης. Δεν μπαίνουμε ποτέ στη διαδικασία να μιλάμε για ονόματα. Έχουμε την ομάδα του προγραμματισμού που δουλεύει πολύ σκληρά και πάρα πολλές ώρες. Φέτος έχουν αλλάξει τα δεδομένα, η μεταγραφική περίοδος είναι μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη».

Αν θα γίνει κάποια ακόμα προσθήκη: «Αντιλαμβάνεστε πως σε μία μεταγραφική περίοδο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Όμως ο κατάλογος Α’ είναι συμπληρωμένος. Για να έρθει ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να φύγει κάποιος άλλος και αυτό είναι πολύ δύσκολο».

Για αποχωρήσεις: «Το ρόστερ είναι αρκετά μεγάλο. Σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να φύγουν για να μπορέσει ο προπονητής μας να δουλέψει όπως πρέπει. Τις επόμενες ημέρες θα φύγουν κάποιοι παίκτες να πάνε σε άλλες ομάδες».

Για τον Πίττα: «Ο Ιωάννης ήταν μία ξεχωριστή περίπτωση. Ένας παίκτης που έχει προσφέρει πολλά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί αντικαταστάτης του, ειδικά Κύπριο. Θεωρεί ο προπονητής που έχουν έρθει και θα έρθουν, θα καλύψουν το κενό του».

Για την πρεμιέρα με τον Οθέλλο και την εικόνα που έβγαλε στα φιλικά: «Για εμάς το αυριανό παιχνίδι κρύβει αρκετές παγίδες, είναι μία ομάδα που δεν γνωρίζουμε πολύ καλά. Από την άλλη και εμείς είμαστε νέα ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε το ζητούμενο».

Για τα διαρκείας: «Είμαστε κοντά στις 6.000 διαρκείας, που θεωρώ πως είναι ένας πολύ καλός αριθμός, αν αναλογιστούμε πως δεν έχουμε τα ευρωπαϊκά. Είμαστε πολύ κοντά στον περσινό αριθμό και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό».

Για το αγωνιστικό: «Υπήρξαν κάποια προβλήματα το τελευταίο δεκαήμερο που άφησαν κάποιους παίκτες εκτός της προετοιμασίας. Θα δει ο προπονητής σήμερα, στην τελευταία προπόνηση την κατάστασή τους και θα αποφασίσει».

Comments
To Top