ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο του Πίττα στην ΑΙΚ – Το ευχαριστώ του Απόλλωνα

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την ΑΙΚ Στοκχόλμης για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του διεθνή ποδοσφαιριστή Ιωάννη Πίττα.

Ο Ιωάννης Πίττας εντάχθηκε στον Απόλλωνα από την ηλικία των 13 ετών (2009) και αγωνίστηκε σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της ακαδημίας μας.

Ο ταλαντούχος επιθετικός ο 2014 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα κσι στα εννέα χρόνια παρουσίας του συμπλήρωσε 184 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 51 γκολ.

Σε ότι αφορά τις ευρωπαϊκές συμμετοχές, ο Ιωάννης αγωνίστηκε σε 30 αγώνες σκοράροντας τέσσερις φορές… ισοφαρίζοντας τον πατέρα του ο οποίος μετρά ακριβώς τα ίδια στατιστικά!

Ο ποδοσφαιριστής πανηγύρισε όλους τους τίτλους με τη φανέλα του Απόλλωνα κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και τρία Super Cup.

Ο Ιωάννης πραγματοποίησε μια απίστευτη χρονιά την περσινή περίοδο σκοράροντας 20 γκολ σε 48 αγώνες και ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο προχωρά στο επόμενο βήμα της καριέρας του αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά του.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση, την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Γραφείο Τύπου

Comments
To Top