ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα παπούτσια του πρώτου σκόρερ σε δημοπρασία για καλό σκόπο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια τη συνεργασία της με τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Charity Idols».

Ο Απόλλωνας θα παραδώσει για δημοπρασία μία υπογεγραμμένη επίσημη εμφάνιση της σεζόν 2022-2023 ενώ ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Cyta, Ιωάννης Πίττας, θα προσφέρει για δημοπρασία υπογεγραμμένα παπούτσια του με τα οποία πέτυχε 20 γκολ στη φετινή σεζόν.

MATCH WORN SIGNED SHOES OF THE TOP SCORER OF CYPRUS CHAMPIONSHIP IOANNIS PITTAS

OFFICIAL APOLLON LIMASSOL SHIRT SIGNED BY ALL THE TEAM

Τα έσοδα από τον πλειστηριασμό θα διατεθούν στον ανθρωπιστικό θεσμό TELETHON.

Το TELETHON διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994.

Στηρίζοντας το TELETHON μας δίνετε την ευκαιρία να προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες ζωής στους Μυοπαθείς συνανθρώπους μας. Εξασφαλίζουμε πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές ιατρικές και παραϊατρικές υπηρεσίες. Mέσα από μια σειρά κοινωνικών προγραμμάτων του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου, καταφέρνουμε να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής τους. Μπορεί οι παθήσεις των μελών μας, ενηλίκων και παιδιών, να είναι ανίατες, όμως ένα χέρι αλληλεγγύης βοηθάει να ισορροπούν στο μονοπάτι της ζωής.

Το TELETHON χρηματοδοτεί ακόμα την επιστημονική έρευνα για την εξεύρεση θεραπειών για νευρολογικές και γενετικές παθήσεις. Η επιστημονική έρευνα είναι το σπουδαιότερο μέσο για την εξασφάλιση καλύτερης προοπτικής στον τομέα της υγείας για τις επερχόμενες γενιές.

Για το TELETHON διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις κάθε χρόνο από μεγάλο αριθμό εθελοντών. Χαίρει εκτίμησης από τη κοινωνία της Κύπρου η οποία τόσα χρόνια το κρατάει ζωντανό, για να μπορεί να προσφέρει αυτό που υπόσχεται. Μια καλύτερη ζωή για αυτούς που το έχουν ανάγκη και την ελπίδα για ένα πιο σίγουρο μέλλον.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού, διαχρονικά συμπαρίσταται στην προσπάθεια που καταβάλουν φιλανθρωπικοί οργανισμοί και ιδρύματα, με απώτερο στόχο την βοήθεια ευπαθών ομάδων του κοινωνικού συνόλου.

Comments
To Top