ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα στο φινάλε

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδας μας γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Πάφο.

Καλύτερα μπήκε στο γήπεδο η γηπεδούχος ομάδα, η οποία ήλεγξε το ρυθμό και προσπαθούσε με αξιώσεις να φτάσει στην εστία του Δημητρίου. Στο 14’ ο Κβίντα με κοντινή κεφαλιά δοκιμασε τον διεθνή τερματοφύλακα, αλλά ο τελευταίος ήταν σε ετοιμότητα και μάζεψε σταθερά την μπάλα.

Στο 19’ ο Αμντουραχίμι έφυγε πίσω από την άμυνα του Απόλλων και σκόραρε, όμως, η αξιολόγηση της φάσης από το VAR έδειξε τον επιθετικό της Πάφου ελάχιστα σε θέση οφσάιντ.
Με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν μέτρα και στο 35’ στην πρώτη τους επίσκεψη στην εστία του Ίβουσιτς σκόραραν. Ο Πίττας με πανομοιότυπο τρόπο, αλλά από κανονική εν τέλει θέση, άνοιξε το σκορ και παρά το γεγονός ότι ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι, η τεχνολογία επικύρωσε το γκολ.

Προτού ο διαιτητής ακούσει την απόφαση, ο Χάμπος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με φάση του Ντιγκινί. Ο Γάλλος στο 44’ από καλή θέση έκανε το σουτ, αλλά ο Κροάτης τερματοφύλακας ήταν σε ετοιμότητα αυτή τη φορά.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η σωστή διαχείριση των ποδοσφαιριστών του Απόλλων, αλλά και τα γκολ της ΑΕΚ σε βάρος της Ομόνοιας, έριξαν το ρυθμό της αναμέτρησης.

Η Πάφος προσπάθησε, ο Απόλλων αμύνθηκε πολύ καλά, αλλά δεν άντεξε αφού αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα στην επανάληψη με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Ίλιεφ στο 57′, ενώ αποχώρησε τραυματίας και ο Φιλιώτης.

Στο 84’ ο Αμντουραχίμι έφερε τον αγώνα στα ίσα, το γκολ εξετάστηκε για τρίτη φορά, αλλά αυτή τη φορά μέτρησε και ισοφάρισε σε 1-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε ευκαιρία στις καθυστερήσεις για την ανατροπή, ο Πίττας απάντησε στις ευκαιρίες και ήρθε ο Μπρούνο Φελίπε στο 95′ για να πετύχει το πρώτο του τέρμα με την Πάφο και να της χαρίσει τη νίκη. Στο… 100 ο Βραζιλιάνος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Οι συνθέσεις

– Advertisement –

Πάφος: Ίβουσιτς, Παλάσιος, Κβίντα, Χότσκο, Κανέ, Αμντουραχίμι, Ζουνίνιο (70′ Ταβάρες), Βαλακάρι, Ναμέ (58′ Μπρούνο), Μπαϊριτς, Πελάζιο (72′ Ζάιρο)

Στον πάγκο: Άντος, Μαϊροβιτς, Ζάιρο, Δημητρίου, Χέσταντ, Μιχαήλ, Μπρούνο, Ντράγκομιρ, Ταβάρες, Παπαστυλιανού, Χριστοδούλου

Απόλλων: Δημητρίου, Εκπολό, Πεϊμπέρνς, Πίττας, Ίλιεφ, Χάμπος, Ντιγκινί, Φιλιώτης (79′ Ζήνωνος), Ντόνιο (63′ Σπόλιαριτς), Μαυρίας, Κολ

Στον πάγκο: Πεϊσότο, Λοϊζου, Νταμπό, Χουσαϊν, Σπόλιαριτς, Ποντικός, Σαχάρ, Γιόστεν, Φώτη, Κονδύλης, Ζήνωνος, Αυγουστή

Κίτρινες: Κανέ, Φελίπε / Ίλιεφ, Μαυρίας

Κόκκινες: Ίλιεφ

Comments
To Top