ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή Ευρώπης με Ουάρντα- Πίττα!

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έφυγε με το διπλό από το ΓΣΠ και βλέπει Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο 8ο λεπτό ο Χάμπος εκτέλεσε ένα φάουλ, αλλά ο Φαμπιάνο έπεσε στην γωνία του και απομάκρυνε. 3 λεπτά μετά ο Λέζιακς έκανε μια σέντρα-σουτ, με τον Γιοβάνοβιτς να μαζεύει.Στο 15, υπήρχε χέρι του Χάμπου στην περιοχή, αλλά η φάση μέσω του VAR δεν έγινε πέναλτι γιατί ο Γιούστε ήταν σε θέση οφσάιντ και επηρέαζε.Στο 28΄ο Ανσαριφάρντ έκανε το σουτ, η μπάλα κτύπησε στον Ρομπέρζ και έφτασε στον Κακουλλή ο οποίος όμως έκανε ένα άστοχο σουτ.

Στο 38΄ο Φαμπιάνο δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει ένα σουτ του Βα.Στο 41ο λεπτό η Ομόνοια έφυγε στην αντεπίθεση με τον Λοϊζου, αυτός έδωσε στον Κακουλλή ο οποίος πλάσαρε με το αριστερό για το 1-0!

2 λεπτά μετά ο Πίττας έπιασε ένα σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά μόλις έξω.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το 49΄ένα σουτ του Ντόνιο από απόσταση, έφυγε έξω, ενώ στο 53΄ο Ουάρντα έχασε μια καλή προϋπόθεση.Ο Απόλλωνας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στο ίσα με τον Ουάρντα στο 57ο λεπτό. Ο Ντόνιο του έδωσε την πάσα και αυτός πλάσαρε σωστά για το 1-1.

Στο 70΄ο Ανσαριφάρντ από καλή θέση έκανε το σουτ, αλλά ο Γιοβάνοβιτς ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε. Στο επόμενο λεπτό ο Ιρανός έπιασε νέο σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα μόλις έξω.Στο 81΄ο Πίττας από κοντά-υπο πίεση-μετά από σέντρα του Χουσαϊν έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 1-2 για τους γαλάζιους, φέρνοντας τούμπα το παιχνίδι.

Ομόνοια (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Κίτσος, Γιούστε, Παναγιώτου, Λέτσγιακς, Λοΐζου (80′ Σάββα), Μπασιρού, Ντίσκερουντ (73′ Κασάμα), Ζαχαρίου (62′ Σράντι), Ανσαριφάρντ (73′ Μπεζούς), Κακουλής (62′ Mπεσεντίν).

Απόλλλων (Μάρκο Μπαρούν): Γιοβάνοβιτς, Παναγιώτου, Πεϊμπέρν, Ρομπέρζ, Εκπολό, Κολ (76′ Xoυσαΐν), Χ. Κυριάκου, Ουάρντα (92΄Ντιγκινί), Βα (76′ Σαχάρ), Ντόνιο (62′ Γιόστεν), Πίττας.

Διαιτητής: Θεουλή ΧρυσοβαλάντηςΑ’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου ΝίκοςΒ’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου ΠαναγιώτηςVAR: Bebek IvanAVAR: Γεωργίου ΠαύλοςΠαρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Comments
To Top