ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Σε ρυθμούς τελικού η Apollon Ladies!

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Γυναικών περιόδου 2022-2023 και όπως είναι γνωστό το τρόπαιο θα διεκδικήσουν φέτος οι Apollon Ladies και η Ομόνοια Λευκωσίας.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 28 Απριλίου και ώρα 19:00 στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Μετά από κλήρωση, γηπεδούχος ομάδα θα είναι η Ομόνοια Λευκωσίας.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες, ενημερώθηκαν ότι θα γίνει και φέτος η ανάδειξη της MVP του αγώνα από ειδική επιτροπή της Ομοσπονδίας. Στην πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού, θα γίνει απονομή ειδικού επάθλου. 

Οι φίλοι των διαγωνιζομένων ομάδων θα παρακολουθήσουν τον τελικό από την κεντρική κερκίδα του Σταδίου. Οι φίλοι της Ομόνοιας θα εισέλθουν από την είσοδο 1 και οι φίλοι των Apollon Ladies από την είσοδο 2.

Η Ομόνοια για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε εκτός έδρας την Καρμιώτισσα Χρυσομηλιά με 3-0 και η πρωταθλήτρια ομάδα Apollon Ladies τη Lakatamia FC με 1-0 και τη Λευκοθέα Λατσιών με 4-1. 

Ομόνοια και Apollon Ladies αναμετρήθηκαν ξανά σε τελικό την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 και τότε κέρδισε η Ομόνοια στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 μετά από το 0-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση.

Ήταν η πρώτη κατάκτηση για την Ομόνοια, ενώ οι Apollon Ladies πανηγύρισαν 11 φορές την κατάκτηση του Κυπέλλου.  

Comments
To Top