ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα κόντρα στην Πάφο

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από την Πάφο και παρέμεινε στην 5η θέση με 53 βαθμούς.

-Αποβολή για Αντόνε

Ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα στον αγώνα και είχε την πρώτη του τελική μόλις στο 2′, όταν το σουτ του Χάμπου έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Η Πάφος στο 4′ είχε την δική της ευκαιρία με τον Τάνκοβιτς να πιάνει το σουτ όμως να μην βρίσκει στόχο.

Οι γηπεδούχοι από εκεί και πέρα είχαν την υπεροχή και στο 6′ ο Ντόνιο μετά από την συνεργασία με τον Σαχάρ πλάσαρε τον Ίβουσιτς, όμως ήταν αδύναμο και ο Κροάτης απέκρουσε εύκολα. Ο Γκανέζος  στο 16΄προσπάθησε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ με απευθείας κόρνερ, όμως ο Ίβουσιτς έδιωξε δύσκολα πάνω στην γραμμή.

Η Πάφος αντέδρασε και στο 21′ είχε τελική με τον Βαλακάρι να πλασάρει πάνω από τα δοκιάρια ενώ στο 24‘ ο Ικόκο από τα δεξιά γύρισε την μπάλα παράλληλα με την τελική γραμμή, ο Αμπντουραχίμι που ακολούθησε μόνος με την εστία δεν αστόχησε και έγραψε το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι στο 33′ είχαν νέα ευκαιρία με τον Βαλακάρι από την μικρή περιοχή να στέλνει την μπάλα στις κερκίδες.

Β’ ημίχρονο

Η πρώτη προϋπόθεση στο Β’ ημίχρονο ήταν για το Απόλλωνα με τον Πίττα στο 46′ να κάνει το σουτ και τον Μπάιριτς να πέφτει και να διώχνει σε κόρνερ. Ο Ουάρντα στο 52′ δοκίμασε να απειλήσει με απευθείας φάουλ, όμως ήταν άστοχος.

Στο 58΄ο Ντόνιο είδε την μπαλιά του Χάμπου να περνάει από τους αμυντικού, έπιασε το πλασέ στην κίνηση όμως ο Ίβουσιτς απέκρουσε.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι χάλασε. Στο 61′ ο προπονητής του Απόλλωνα είδε την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρίες, ενώ στο 72′ ο Κανέ αποβλήθηκε με την Πάφο να συνεχίζει με 10 παίκτες.

Στο 90+1 ο Πίττας δεν σημάδεψε σωστά και η κεφαλιά του έφυγε αουτ.

Τα τελευταία λεπτά ο Απόλλωνα έψαξε το γκολ της ισοφάρισης χωρίς να τα καταφέρει.

ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιοβάνοβιτς, Εκπολό, Πειμπέρνς (Ντιγκινί 46′), Ρομπέρζ, Φιλιώτης, Χάμπος, Σαχάρ (Βα  46′), Ουάρντα, Κολ (Ζράντι 69΄), Πίττας, Ντονόι (Ίλιεφ 90+2)

Πάγκος: Πεισότο, Δημητρίου, Ίλιεφ, Χουσαίν, Σπόλιαριτς, Βα, Ποντικού, Ντιγκινί, Μαυριάς, Γιόστεν, Χέντι, Ζράντι

ΠΑΦΟΣ: Ίβουσιτς, Παλάσιος, Κβίντα, Χότσκο, Κανέ, Ικόκο, Αμπντουραχίμι (Μπενταγκόρ 68΄), Ζουνίνιο, Τάνκοβιτς (Μπρούνο 63′- Ντράγκομιρ 76΄), Βαλακάρι (Πελάτζιο 69΄), Μπάιριτς

Πάγκος:  Αντός, Ζαιρό, Μπεντακόρ, Δημητρίου, Χέσταντ, Μιχαήλ, Νάμ, Μπρούνο, Ντράγκομιρ, Ταβάρες, Πελάτζιο

Κίτρινες: Ουάρντα, Ντόνιο, Παλάσιος – Χότσκο, Ικόκο, Αμπντουραχίμι, Κβίντα, Παλάσιος

Κόκκινες: Αντόνε (προπονητής) – Κανέ

Comments
To Top