ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«O κ.Κίρζης αποφασίζει για Αντόνε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για την αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα του Απόλλωνα: «Ο κ. Αντόνε κατάφερε να αλλάξει τη ψυχολογία ως προς το καλύτερο στην ομάδα. Τα πράγματα ήταν δύσκολα, κάποια στοιχεία μας έκαναν να αμφισβητήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και για αυτό μείναμε μακριά από τις πρωτοπόρες ομάδες. Είναι πολλοί οι παίκτες που με τον κ. Αντόνε ανέβασαν την απόδοση τους. Έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες, δυστυχώς για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν πιο πριν να δείξουν την ποιότητα τους, όμως στο τελευταίο δύμηνο απέδειξαν πολλά και παρουσιάζουν μία ομάδα που θέλει να βλέπει ο κόσμος του Απόλλωνα. Αυτή την στιγμή είμαστε πέντε βαθμούς πίσω από την 3η θέση. Δεν είμαστε το φαβορί τώρα, όμως εκεί που δεν είχαμε κάποιο ρεαλιστικό στόχο, καταφέραμε να μπούμε σε τροχιά διεκδίκησης του στόχου της Ευρώπης».

Για το αν θα είναι γεμάτο το γήπεδο με την Πάφο: «Ο κόσμος στην πόλη ανυπομονεί για το παιχνίδι, το βλέπουμε καθημερινά. Εννοείται θα είναι γεμάτο και το γήπεδο».

Για το αν θα είναι ο Αντόνε και τη νέα χρονιά: «Το δείγμα του αυτή τη στιγμή είναι πέρα για πέρα θετικό και δικαιώνει αυτόν που τον επέλεξε. Όμως ο κ. Κίρζης θα πάρει την απόφαση. Για την ώρα είμαστε προσηλωμένοι στο ματς της Παρασκευής για να πάρουμε το τρίποντο και να πλησιάσουμε ακόμη περισσότερο τον στόχο μας».

Για την επιλογή του Αντόνε: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι γνωρίζαμε τον Αντόνε και τον Μπαρούν. Ξέρουν τι σημαίνει Απόλλωνας και σε συνδυασμό με την εμπειρία που είχε στην Ρουμανία κρίναμε ότι αυτός πρέπει να έρθει. Βλέπαμε τι έκανε στη Ρουμανία και ήταν κάτι που μας έκανε να τον αποκτήσουμε».

Για τις απουσίες: «Οι μόνιμα τραυματίες και ο Νταμπό θα είναι εκτός. Ο Ζράντι μετά από καιρό θα είναι στην αποστολή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου».

Comments
To Top