ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Οφείλουμε να συγχαρούμε το νομικό τμήμα για την υπόθεση Ουάρντα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:Advertisement

Για την εκδήλωση: «Είναι στις 17:00 στην οδός Γλάδστωνος στην μπουτίκ της ομάδας μας, θα είναι κάποιοι παίκτες που έχουμε ανακοινώσει και ο προπονητής με τον βοηθό του. Θα είναι ευκαιρία για τον κόσμο να γνωρίσει τους παίκτες και τον προπονητή μας και να πάρει ότι θέλει και από την μπουτίκ. Ο κόσμος έδειξε ότι είναι δίπλα στην ομάδα παρά την μέτρια πορεία που κάναμε. Υπάρχει ξεσηκωμός στον κόσμο, περιμένουν το ματς με τον Άρη, έχουμε δρόμο, όμως ελπίζουμε να πάρουμε το τρίποντο».

Για τον Χαμάς: «Ο Χαμάς είναι στη διαδικασία για να υποχωρήσει το είδιμα από το γόνατο για να υποβληθεί σε επέμβαση. Ο Βουκασίν και o Aρτυματάς προχώρησαν σε επέμβαση.

Για το επόμενο ματς: «Βλέπουμε το ματς με τον Άρη εμείς, καλώ τον κόσμο να προμηθευτεί άμεσα τα εισιτήρια του γιατί τον χρειαζόμαστε για να παλέψουμε με ότι έχουμε και δεν έχουμε για να κερδίσουμε. Ελπίζουμε να γεμίσει ο κόσμος όλες τις κερκίδες».

«Επί της ευκαιρίας καλώ τον κόσμο να εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας μας με την Ανόρθωση, 1000 εισιτήρια ο κόσμος θα τα εξαντλήσει για να σπρώξει την ομάδα προς την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι η 6η σερί νίκη θα είναι ρεκόρ συνεχόμενων νικών: «Στη θέση που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να βλέπουμε τα ρεκόρ, θέλουμε νίκες για να κάνουμε ότι μπορούμε».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Θα απουσιάσει ο Χέντι. Ο Ζράντι και ο Νταμπό ταλαιπωρούνται ακόμη, είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους, επιστρέφει ο Ρομπέρζ. Να δούμε ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, είμαι σίγουρος θα βρει τη λύση ο κ. Αντόνε».

Για τον Ουάρντα και τον αθλητικό Δικαστή: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Οφείλουμε να συγχαρούμε το νομικό τμήμα της ομάδας που έκανε τρομερή προσπάθεια για αυτή την υπόθεση. Ο Ουάρντα είναι ανεβασμένος, όμως δεν πρέπει να στεκόμαστε μόνο στον Ουάρντα έχουμε και άλλους παίκτες και είναι σε καλό φεγγάρι πολλοί παίκτες. Αυτή τη στιγμή ο κ. Αντόνε διαφοροποίησε τα πάντα, όλα είναι καλύτερα τώρα για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Comments
To Top