ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Νίκος Κίρζης συνεχίζει να είναι ηγέτης της ομάδας»

Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τον Νίκο Κίρζη: «Είναι καθημερινά κοντά στην ομάδα. Είναι στο γήπεδο. Συνεχίζει να είναι ηγέτης της ομάδας. Ο Μπογκντάν Αντόνε διόρθωσε την εικόνα που είχαμε. Ο Ιανουάριος αποδέχθηκε καλό μήνας. Λάβαμε σοβαρές βοήθειες από Εκπολό, Ουάρντα και Ντόνιο. Δεν διαφοροποίησε κάτι η ομάδα σε σχέσης με τα τελευταία 10 χρόνια που μεσουρανούσε».

Για την πίεση του κόσμου: «Δεν διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης μας. Η πίεση σε μια μεγάλη ομάδα ειναι μέλος της καθημερινότητάς. Σίγουρα έγιναν κάποια πράγματα που δεν αρέσαν στον κ. Κίρζη. Η πρόσφορα του αναγνωρίζεται. Είναι μια αντίδραση συναισθηματική».

Για τη συνέχεια και το τι πήγε προηγουμένως στραβά: «Αρκετά πράγματα πήγαν στραβά. Όχι μόνο το αποτέλεσμα με την Καρμιώτισσα. Αυτό που δείχνει την κορύφωση του πόσο κακά πήγε η χρονιά ειναι οι τέσσερις χιαστοί. Δείχνουν το πόσο στράβωσε αυτή η χρονιά. Δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε όλα. Σας είπα και σε δηλώσεις μου μετά ο αγώνα με τον Ακρίτα ο Απόλλωνας ποτέ δεν πεθαίνει και προς την δόξα τραβά. Εγχέει διαφοροποιηθεί η κατάσταση. Έχουμε πέντε νίκες όλα ντέρμπυ σχεδόν. Τώρα επικεντρωνόμαστε στον τεράστιο αγώνα με τον Άρη που θα κατακλίσουν οι οπαδοί μας το γήπεδο».

Comments
To Top