ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεράστιο διπλό στην Λάρνακα!

Μεγάλο διπλό για την ομάδας μας στην Λάρνακα με γκολ του Ίλιεφ στο 37!

Κόκκινη ο Χέντι στις καθυστερήσεις.

Στο 4′ ο Γιάκολις απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Γιοβάνοβιτς, όμως το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Σέρβου.

Ο Λέδες στο 7′ μάρκαρε από πίσω τον Χάμπο Κυριάκου με τις τάπες, αρχικά ο διαιτητής Χριστοδούλου έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας,  και μετά από την παρέμβαση του VAR, έκανε χρήση της κόκκινης, και η ΑΕΚ συνέχισε με 10 παίκτες.

Ο Κολ στο 20′ δοκίμασε το πόδι του από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Πίριτς.

Η ΑΕΚ είχε διπλή ευκαιρία στο 33′, αρχικά ο Γιοβάνοβιτς είπε «όχι» σε πισινή κεφαλιά του Πονς, ενώ από την εξέλιξη της φάσης ο Άλτμαν είχε νέα τελική, με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να αποκρούει σταθερά την μπάλα.

Στο 37′ ο Απόλλωνας έφτασε στο γκολ, με τον Ίλιεφ να νικάει τον Πίριτς με πισινή κεφαλιά, μετά από εξαιρετική σέντρα του Χάμπου από τα αριστερά.

B’ ημίχρονο:

Με ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ ξεκίνησε το Β’ ημίχρονο, αφού ο Γιάκολις στο 46′ σκόραρε από θέση οφσάιντ.

Ο Ουάρντα στο 55‘ δοκίμασε να νικήσει τον Πίριτς με πλασέ εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Όλτρα προχώρησε σε τριπλή αλλαγή με σκοπό να φρεσκάρει την ομάδα του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Στο 66′ ο Φαράζ με ενέργεια από τα δεξιά έπιασε το δυνατό σουτ, όμως ήταν άστοχος. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από γέμισμα του Ροσάλες ο Οιέρς έπιασε την πισινή κεφαλιά όμως ο Γιοβάνοβιτς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα η ΑΕΚ ανέβηκε, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, έκλεισε τον Απόλλωνα στο δικό του μισό και προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν συνεχόμενα κόρνερ χωρίς να τα εκμεταλλευτούν, ενώ ο Απόλλωνας προσπαθούσε να «κτυπήσει» στην αντεπίθεση.

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με το Απόλλωνα να φεύγει από την Λάρνακα με το τρίποντο.

AEK: Πίριτς, Τόμοβιτς, Κάσας (Γκρόμοβ 79′), Λέδες, Τρισκόφσκι (Λόπες 61′), Φαράζ (Ναούμ 86′), Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Πόνς, Γιάκολις (Νίκολιτς 61′), Άλτμαν (Οιέρ 61′)

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Εκπολό, Πεμπέρνς, Χαμάς, Βα (Σπόλιαριτς 72′), Ίλιεφ (Ντιγκινί 72′), Παναγιώτου, Κολ (Χέντι 93′), Ουάρντα (Σαχάρ 86′), Χάμπος (Χουσαίν 86′), Πίττας

Κίτρινες: Τόμοβιτε, Ροσάλες – Βα, Γιοβάνοβιτς, Πίττας, Χάμπος, Αντόνε (προπονητής)

Κόκκινες: Λέδες, Τόμοβιτς – Χέντι

Comments
To Top