ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ANTONE: «Είπα στους παίκτες μου ότι για εμάς άρχιζαν από σήμερα τα πλέι οφ»

Δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Μπογκντάν Αντόνε μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΛ.

«Ξέρω ότι είναι σημαντικό ντέρμπι για τον κόσμο της Λεμεσού. Λυπάμαι που δεν μπόρεσε ο κόσμος μας να απολαύσει το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία. Μας άξιζε η νίκη. Παλέψαμε, είχαμε καλό πνεύμα, βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε. Με αυτή τη νίκη πλησιάσαμε την πρώτη τετράδα στη βαθμολογία. Είπα στους παίκτες μου ότι για εμάς άρχιζαν από σήμερα τα πλέι οφ».

Στην διάσκεψη Τύπου ανέφερε:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νοοτροπία και το πνεύμα που είχαν. Ήταν σημαντικό, το χρειαζόμασταν. Ήταν ντέρμπι, δεν παίζει ρόλο η θέση. Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, είμαι χαρούμενος που οι παίκτες το κατάλαβαν, δούλεψαν σκληρά και κέρδισαν».

Για την τακτική που ακολούθησε: «Προετοιμαστήκαμε για να πιέσουμε και να έχουμε κατοχή αλλά προετοιμαστήκαμε και για να αμυνθούμε και να δώσουμε χώρο. Είχαμε πολλά προβλήματα, ο δεξιός μπακ έπαιξε αριστερά, ένας μέσος στο δεξί άκρο. Μετά ο Ντόνιο είχε πρόβλημα, ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Μετά το γκολ μας ασκήσαμε πίεση στην μπάλα και κλείσαμε τον χώρο στην ΑΕΛ. Ξέρουμε πως είναι οργανωμένοι στην άμυνα, δέχονται λίγα γκολ, κλείσαμε τον χώρο μετά το γκολ μας και δημιουργήσαμε χώρο για μας στην αντεπίθεση».

Comments
To Top