ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχασαν και από την Καρμιώτισσα / Καζάνι που βράζει ο κόσμος

Αν και προηγήθηκε με 3-1, η ομάδα μας κατάφερε να χάσει με 4-3 στο «Άλφαμέγα», κόντρα στην Καρμιώτισσα.

-Καζάνι που βράζει ο κόσμος αποδοκίμασε την διοίκηση.

Ο αγώνας:

Η Καρμιώτισσα ξεκίνησε φορτσάτα και ήταν πιο επιθετική στο παιχνίδι. Η πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα ήταν στο 5΄, με τη «βολίδα» του Ελ Αλουχί να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι του Γιοβάνοβιτς, μετά από επέμβαση του Σέρβου κήπερ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του ίδιου παίκτη… έφυγε έξω.

Στο 13΄ το σουτ του Κουλιμπαλί «πέρασε» έξω, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Απόλλωνας είχε την πρώτη του καλή στιγμή, όταν ο Ουάρντα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Κνόμπλοχ να διώχνει.

Η ομάδα των Πολεμιδιών συνέχισε να υπερέχει και στο 19΄ ο Σέλουτσκα βγήκε μόνος από αριστερά, αλλά μετά από το σουτ που επιχείρησε, ο Πεμπερνές έπεσε σωτήρια και έδιωξε με τάκλιν την μπάλα σε κόρνερ.

Κι εκεί που φαινόταν η φιλοξενούμενη να ελέγχει το παιχνίδι, όλα ήρθαν… τούμπα στο 21΄. Ο Μήτσο έκανε ολέθριο λάθος, αφού πήγε να ντριμπλάρει τον Ντόνιο, ο οποίος «έκλεψε» την μπάλα, βγήκε απέναντι από τον Κνόμπλοχ, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα, «γράφοντας» παράλληλα το 1-0.

Απ’ εκεί και πέρα, η ομάδα του Μακρίδη έλεγξε το ρυθμό και στο 33΄ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Αρτυματά από τον Κνόμπλοχ. Ο Σαχάρ ανέλαβε την εκτέλεσή του κι έκανε το 2-0 στο 35΄.

Η Καρμιώτισσα, ωστόσο, δεν τα παράτησε και στο 43΄ κατάφερε και πάλι να μπει στη διεκδίκηση βαθμολογικού οφέλους από το παιχνίδι. Ο Ντούμπια έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Κουλιμπακί από κοντά μείωσε σε 2-1, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την πάροδο μόλις 30 περίπου δευτερολέπτων στην επανάληψη, ο Απόλλων κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Ζράντι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πίττας από κοντά έκανε το 3-1.

Και πάλι, όμως, η Καρμιώτισσα δεν πτοήθηκε και στο 65΄ και μετά από παρέμβαση από το VAR κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Μήτσο από τον Ντόνιο. Ο Ελ Αλουχί ανέλαβε την εκτέλεσή του και μείωσε σε 3-2 στο 66΄.

Δέκα λεπτά αργότερα, η φιλοξενούμενη κέρδισε νέο πέναλτι για ανατροπή του Γκράβενμπερχ από τον Αρτυματά. Ο Ελ Αλουχί ανέλαβε και πάλι την εκτέλεσή του και ισοφάρισε σε 3-3 στο 81΄.

Η ομάδα των Πολεμιδιών δεν… σταμάτησε εκεί. Στην κόντρα επίθεση και με την άμυνα του Απόλλωνα ψηλά, ο Γκράβενμπερχ βγήκε απέναντι από το Γιοβάνοβιτς στο 86΄, έκανε το πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό 4-3 για την Καρμιώτισσα, χαρίζοντάς της μία πολύ μεγάλη νίκη.

Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο για τη φιλοξενούμενη, όμως ο Γιοβάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ελ Αλουχί στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Αρτυματάς (86΄ Χουσαΐν), Πεμπερνές, Χαμάς, Σπόλιαριτς, Σαχάρ, Ουάρντα (84΄ Ντιγκινί), Ζράντι (67΄ Βα), Πίττας, Ντόνιο (67΄ Χέντι).

Στον πάγκο: Δημητρίου, Πεϊσότο, Εκπολό, Μαυρίας, Ρομπέρζ, Κυριάκου, Χουσαΐν, Βα, Ίλιεφ, Ντιγκινί, Νταμπό, Χέντι.

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Τάντι, Σέλουτσκα, Μαλόνε, Ντούμπια (58΄ Γκράβενμπερχ), Κουλιμπαλί (58΄ Γιουσούφ), Ελ Αλουχί, Μήτσο, Γκαστανιάγα, Λουκίλι, Νεοφύτου.

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Λούκοβ, Ανδρονίκου, Καλτσάς, Γκραντινάρου, Αγγελή, Οικονομίδης, Γιουσούφ, Γκράβενμπερχ.

Κίτρινες Κάρτες: Πεμπερνές, Χέντι, Αρτυματάς / Κουλιμπαλί, Γκαστανιάγα, Τάντι.

Comments
To Top