ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακρίδης: «Αν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε θα το ακούσετε κι εσείς»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μακρίδη, μετά τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Σημαντική νίκη, κρατήσαμε το αήττητο στο γήπεδο μας, ο στόχος ήταν οι τρεις βαθμοί, τους πήραμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον ΑΠΟΕΛ».

Για τον Χουσαΐν που δεν ήταν στην αποστολή: «Δεν είναι στον βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε, θα δούμε τις επόμενες μέρες σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι».

Για τέταρτη μεταγραφή: «Έχουμε ακόμη τέσσερις μέρες, αν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε θα το ακούσετε κι εσείς».

Για το αν θα είναι στην αποστολή για ΑΠΟΕΛ οι Ντόνιο και Χουσαΐν: «Ο Ντόνιο είναι σε καλύτερη θέση, έκανε προετοιμασία, έπαιξε κάποια παιχνίδια, σήμερα θα είναι στην αποστολή, για τον Χουσαΐν θα δούμε στη βδομάδα σε τι βαθμό ετοιμότητας θα είναι και θα αποφασίσουμε.

Για τον Μαλεκκίδη κι αν φεύγει: «Θα δείξει αύριο, πολύ πιθανό να γίνει η μετακίνηση αλλά δεν είναι 100%, αν δεν είναι κάτι σίγουρο δεν μπορούμε να πούμε κάτι».

Για το ότι δεν σκόραρε πιο νωρίς και το ότι μετά το 2-0 κινδύνεψε: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όταν δεν τελειώνεις τα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή μπορεί η άλλη ομάδα να μπει στο παιχνίδι, το κατάφερε ο Ολυμπιακός, στο τέλος κρατήσαμε το 2-1, το διαχειριστήκαμε κι αυτό είναι το σημαντικό».

Για το πώς σκέφτεται το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα παιχνίδι που θα το σκεφτούμε από αύριο, να καθαρίσει το μυαλό από το σημερινό παιχνίδι και θα σκεφτούμε ΑΠΟΕΛ από αύριο».

Comments
To Top