ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήταν ΘΡΥΛΟΣ και «πάτησε» την Ανόρθωση!

Νίκη για την ομάδα μας κόντρα στην Ανόρθωση με 3-0 με τα γκολ των Πίττα, Χέντι και Ζράντι, και 5η θέση.

Ο αγώνας:

Οι “κυανόλευκοι” της Λεμεσού ξεκίνησαν καλύτερα κι είχαν δοκάρι στο 6’ με τον Γιόστεν κι άλλη μια ευκαιρία με τον Χέντι (9′), ενώ στο 11’ ακυρώθηκε γκολ της Ανόρθωσης με υπόδειξη οφσάιντ στον Αμπαρτζουμιάν. Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 28’ με πλασέ του Πίττα μετά από κάθετη του Ρομπέρζ, ενώ είχε και τις τελευταίες φάσεις του πρώτου μέρους με Γιόστεν (40’) και Φιλιώτη (41’).

Οι πρώτες ευκαιρίες της Ανόρθωσης ήρθαν στο ξεκίνημα της επανάληψης κι ήταν μεγάλες, όμως ούτε ο Γουαρίς με κεφαλιά (48’) ούτε ο Πάντσεον με εκτέλεση φάουλ (δοκάρι, 58’) μπόρεσαν να ισοφαρίσουν κι αφότου ο Πίττας «άγγιξε» το 2-0 στο 58’ (δοκάρι), το έκανε ο Χέντι στο 65’, με εκτέλεση πέναλτι μετά από χέρι του Χαρογιάν, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Με πανέμορφο γκολ του Ζράντι στο φινάλε (89′) διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Βουκασίν, Πίττας, Σπόλιαριτς, Ρομπέρζ, Αλεσάμι, Μαυρίας (25΄Φιλιώτης) Σαχάρ, Γιόστεν (68΄Ζράντι) Ουάρντα, Χέντι (68΄Ντιγκινί)

Στον πάγκο: Πεϊσότο, Δημητρίου, Αρτυματάς, Νταμπό, Μαλεκκίδης, Ίλιεφ, Ντιγκινί, Φιλιώτης, Ζράντι.

Ανόρθωση: Λόρια, Αντωνιάδης (78΄Παϊσίνιο) Κορέια, Τεχέρα, Αμπαρτζουμιάν (78΄Αντωνίου) Σαμπό, Νίγκα (46΄Ουαρίς) Χαρογιάν, Πάντσεον, Κορρέα, Χριστοφή.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κεραυνός, Μπαϊχίνιο,  Παρούτης, Γουαρίς, Αντωνίου, Κωνσταντίνου

Comments
To Top