ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακρίδης: «Αυτά ζητάμε σε κάθε παιχνίδι-Ο κόσμος ήταν δίπλα μας»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδα μας Κωνσταντίνου Μακρίδη, μετά την νίκη κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα.

«Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, υγεία, ευτυχία, να κάνει ο καθένας ότι αγαπά και ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο. Για το παιχνίδι, σήμερα νομίζω ήμασταν σε πολύ καλά επίπεδα, πολλή ενέργεια και ένταση, πολύ καλή νοοτροπία, οι παίκτες βγάλανε ό,τι τους ζητήσαμε, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, δύο γκολ, μπορούσαμε κι άλλα αλλά θα σταθώ περισσότερο στη νοοτροπία και τη θέληση των παιδιών, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ακόμη και τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό ζητάμε, αυτό θέλει κάθε Απολλωνίστας να βλέπει. Σίγουρα ένα παιχνίδι δεν μπορεί να μας προσδιορίσει, θέλουμε συνέχεια, συνέπεια. Θα σταθούμε στην εμφάνιση, τη διάθεση και τη νοοτροπία που είχαν οι παίκτες. Αυτά ζητάμε σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας, μας έδωσε ενέργεια, ένταση, τον ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι».

Αν μπορεί να κτίσει στην εμφάνιση και να γίνει ακόμη καλύτερος: «Αυτό θέλουμε, να κτίσουμε σε αυτή την εμφάνιση, αλλά απλά μας δίνει τρεις βαθμούς, έχουμε δύσκολη συνέχεια. Θα κτίσουμε σε αυτό».

Αν θα κάνει τέσσερις μεταγραφές και αν φεύγει ο Γιόστεν: «Ο Γιόστεν δεν θα φύγει. Απλά ήταν εκτός για λόγους τακτικής. Κάναμε κίνηση με τον Ουάρντα που είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει, θα τον βοηθήσουμε, τον χρειαζόμαστε και μας χρειάζεται. Αν θα γίνουν δύο ή τρεις μεταγραφές θα δείξει η συνέχεια, δεν μπορώ να απαντήσω».

Για τον Ουάρντα και ότι χρειάζεται ο προπονητής να βρει το κουμπί του κι αν έχει σχέδιο διαχείρισης: «Είπα ότι όπως τον χρειαζόμαστε, μας χρειάζεται. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να δούμε τον Ουάρντα που βλέπαμε πέρσι».

Για τη συνέχεια: «Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα δουλεύουμε καθημερινά για να βλέπουμε αυτό τον Απόλλωνα. Θέλουμε συνέπεια, συνέχεια. Να μείνει η νοοτροπία, η θέληση, η ενέργεια και θα βλέπουμε αυτό που είδαμε σήμερα».

Comments
To Top