ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακρίδης: «Πραγματικά ήθελα να μπω πέντε με δέκα λεπτά μέσα στο γήπεδο»

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μακρίδη μετά τον αγώνα με τη Δόξα.

Τι δήλωσε:

«Να ευχαριστήσουμε πρώτα όσους συνέβαλαν για να γίνει αυτό το πανέμορφο γήπεδο. Εύχομαι όλοι μαζί να το προσέχουμε. Είναι το σπίτι μας και έχουμε όλο την ευθύνη να το προσέχουμε. Πραγματικά ήθελα να μπω πέντε με δέκα λεπτά μέσα στο γήπεδο να βγάλω ενέργεια και παθος. Μου το έβγαζε και ο κόσμος.

Μπήκαμε καλά στο πρώτο μέρος, είχαμε ενέργεια κάναμε φάσεις και καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν ήμασταν στο επιθυμητό επίπεδο. Χάσαμε την ενέργεια μας, ο αντίπαλος έβαλε αρκετούς παίκτες στην τελείται μας γραμμή και μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε συνέπεια για ενενήντα λεπτά και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο, όμως τα παιχνίδια δεν τελειώνουν στο 45’».

Για τις μεταγραφές: «Αν έρθουν κάποιοι παίκτες τον Γενάρη θα τους επιλέξει ο Μακρίδης. Είναι όμως πάρα πολύ δύσκολες οι μεταγραφές του Γενάρη. Είπα απ’ την αρχή ότι δεν συγκεντρώνομαι στο Γενάρη. Οι πιο σημαντικοί είναι αυτοί που έχουμε μαζί μας σήμερα. Αν βρεθεί κάτι που μπορεί να δώσει καλύτερο στην ομάδα θα το δούμε».

Comments
To Top