ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σημαντικές πληροφορίες ενόψει ΑΕΛ

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ υπενθυμίζει ότι λόγω του περιορισμού για τη χρήση του 50% των θέσεων των άνω διαζωμάτων των κερκίδων του Τσιρείου, δεν θα υπάρχει πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (04/12, 19:00).

Λόγω του πιο πάνω περιορισμού, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2022-23 εξαιρουμένων αυτών οι οποίοι κατέχουν κάρτα διαρκείας στους τομείς 101, 104, 501, 502 και 703 του νέου γηπέδου Λεμεσού.

Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00.

ΤΑΞΙΘΕΤΗΣΗ

  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας VIP και θεωρείων του νέου γηπέδου θα πάρουν θέση στο άνω διάζωμα της Δυτικής. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στους τομείς 102, 103, 203 και 204 θα πάρουν θέση στο άνω διάζωμα της Δυτικής.
  • Όσοι διαθέτουν εισιτήριο διαρκείας στους υπόλοιπους τομείς του νέου γηπέδου, έχουν δικαίωμα εισόδου στη Δυτική κερκίδα του Τσιρείου και παρακαλούνται όπως πάρουν θέση στο κάτω διάζωμα της εξέδρας.

Τονίζεται ότι θα πραγματοποιείται αυστηρός έλεγχος στις εισόδους του γηπέδου σε ότι αφορά την ταξιθέτηση, γι’ αυτό καλείται το φίλαθλο κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των επιτηρητών και να επιδείξει την απαιτούμενη υπομονή για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

Πληροφορίες για VIP και VIP Youth

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας κατηγορίας VIP και VIP YOUTH έχουν δικαίωμα εισόδου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Δυτικής εξέδρας επιδεικνύοντας το ψηφιακό εισιτήριο διαρκείας τους.

Θα έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Η είσοδός τους στο στάδιο θα γίνεται από την είσοδο από την είσοδο VIP Lounge της Δυτικής κερκίδας.

Σημειώνεται ότι:

– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανό να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

– Οι φίλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη Θύρα 1, τη Θύρα 2 της Δυτικής κερκίδας και από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους μας για την κατανόηση και την στήριξη τους προς την ομάδα μας και απολογούμαστε για την ταλαιπωρία.

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για την 13η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος CYTA μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 04.12.2022 και ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι :

  •  Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Λόγω των ελέγχων στις εισόδους του σταδίου για την Κάρτα Φιλάθλου και Εισιτήριο αγώνα, τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οπαδών θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.
  • Το Κέντρο Έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου ΔΕΝ θα λειτουργήσει στο Τσίρειο Στάδιο

Γηπεδούχος ομάδα ΑΠΟΛΛΩΝΑ

  •  Ξεκαθαρίζεται ότι Είσοδος θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος.
  • Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προς και από το στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν προς το Τσίρειο, δια μέσου των οδών Χριστοφή Εργατούδη – Βασιλέως Κωνσταντίνου – Στ. Κυριακίδη και να σταθμεύουν στη δυτική πλευρά του σταδίου. Η οδός Στέλιου Κυριακίδη νότια του Σταδίου, θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση από η ώρα 17:00.
  • Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο, αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Είσοδο αρ.1. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Φιλοξενούμενη ομάδα ΑΕΛ

  •  Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΕΛ, θα παραχωρηθεί η Ανατολική κερκίδα και θα λειτουργήσει μόνο η Είσοδος αρ. 3 του Σταδίου.
  • Στο γήπεδο ΔΕΝ θα λειτουργήσουν ταμεία.
  • Ξεκαθαρίζεται ότι Είσοδος θα επιτραπεί στη κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος.
  • Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών της ΑΕΛ προς και από το στάδιο, καλούνται να κατευθυνθούν προς το στάδιο μέσω του αυτοκινητόδρομου στον Κυκλικό Κόμβο Αγίας Φύλας και την οδό Αγίας Φυλάξεως όπου με τις υποδείξεις των τροχονόμων, θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα τους στο χώρο στάθμευσης του σταδίου στην ανατολική πλευρά.

Η οδός Στέλιου Κυριακίδη (νότια του Σταδίου) θα αποκοπεί για τη τροχαία κίνηση από η ώρα 17:00.

  •  Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετών εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο ή κράνος στο στάδιο, αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων οι οποίοι είναι για τους οπαδούς της ΑΕΛ στην Είσοδο αρ.3 Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.
  • Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
  • Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά τη μετάβαση και την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
  • Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.
  • Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη περιοχή του Τσιρείου Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top