ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πλέον ο Απόλλωνας αποκτά ποδοσφαιρική έδρα»

Ένα νέο κεφάλαιο στην ένδοξη ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού άρχισε σήμερα με την υπογραφή της συμφωνίας για τη χρήση του νέου γηπέδου της Λεμεσού μεταξύ των τριών ομάδων της πόλης και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

«Είναι μία ιστορική στιγμή για τον Απόλλωνα και για τη Λεμεσό γενικότερα. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που έκανε το παν για να μας παραδώσει το γήπεδο, καθώς επίσης τον ΚΟΑ, τον Πρόεδρο του Ανδρέα Μιχαηλίδη και το Συμβούλιο. Η Λεμεσός, ο Απόλλωνας έχει το γήπεδο που αξίζει», σημείωσε ο Νίκος Κίρζης λίγο μετά τις υπογραφές της συμφωνίας.

Το όνειρο του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα και των χιλιάδων υποστηρικτών του είναι πλέον πραγματικότητα μετά από τεράστια προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου τόσο της ποδοσφαιρικής Εταιρείας και του Προέδρου Νίκου Κίρζη όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας.

Πλέον ο Απόλλωνας αποκτά ποδοσφαιρική έδρα εκεί όπου θα παίζουν μπάλα εκτός από τους ποδοσφαιριστές μας, οι χιλιάδες των οπαδών του!

Comments
To Top