ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχαιρέτησε με νίκη τα ευρωπαϊκά σαλόνια

Με γκολ του Βαλεντίν Ρομπέρζ στο 30′, η ομάδα μας νίκησε την Βαντούζ με 1-0 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, μαζεύοντας 7 βαθμούς.

O αγώνας:

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους «κυανολεύκους» ήταν μια εντός περιοχής κεφαλιά του αμαρκάριστου Νταμπό, την οποία απέκρουσε ο Μπίχελ (19’).

Μετά από μια επικίνδυνη απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ομέροβιτς (22’) ο λεμεσιανός σύλλογος άνοιξε το σκορ: από κόρνερ του Γιόστεν, ο Μπίχελ απομάκρυνε, ο Σαχάρ έπιασε σουτ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Ρομπέρζ, ο οποίος με δεξί σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία (31’).

Λίγα λεπτά αργότερα ο Νταμπό δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή σε γύρισμα του Γιόστεν (37’) και να σπρώξει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, ενώ στο 42’ ο Αλεσάμι έβαλε σωτήρια κόντρα σε εντός μικρής περιοχής σουτ του Φόσο.

Με την είσοδο των Ντόμπρας και Ράστοντερ η Βαντούζ εμφανίστηκε ουσιωδώς αλλαγμένη προς το καλύτερο μετά την ανάπαυλα και απείλησε δις με την ισοφάριση (47’, 51’). Εν συνεχεία, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι, μολονότι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων κι έφτασαν σε περισσότερες τελικές, δεν ήταν εξ ίσου επικίνδυνοι.

Έως το τέλος της αναμέτρησης απείλησαν μόνο στο 84’, όταν ο Τζόκιτς βγήκε μόνος απέναντι στον Δημητρίου, αλλά δεν έκανε καλό πλασέ και ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε.

Κίτρινες: Αλεσάμι, Χέντι / Φόσο, Ομέροβιτς

ΑΠΟΛΛΩΝ (3-4-2-1): Δημητρίου – Πεϊμπέρν, Ρομπέρζ, Αλεσάμι – Γιόστεν (66’ Πίττας), Κυριάκου, Σπόλιαριτς (83’ Κολ), Χαμάς – Ντιγκινί (73’ Χέντι), Σαχάρ (73’ Ογκέντα) – Νταμπό (66’ Καμπράλ).
ΒΑΝΤΟΥΖ (3-4-1-2): Μπίχελ – Γκάσερ, Ίζικ, Τράμπερ – Ούλριχ, Χάσλερ (76’ Πέπσι), Ομέροβιτς (58’ Τζόκιτς), Γκόελτσερ – Φόσο (46’ Ντόμπρας) – Ζούτερ (46’ Ράστοντερ), Τσίτσεκ (66’ Χάτζι).

Comments
To Top