ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα στο 90+4 κόντρα στο ΑΠΟΕΛ

Η ομάδα μας δέχτηκε την 2η φετινή της ήττα με 1-0 στο «Τσίρειο» κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Το γκολ με πέναλτι στο 90+4.

Ο αγώνας:

Σε ένα παιχνίδι που πήγε να τιναχτεί στον αέρα στο 23’ λόγω συμπλοκών των οπαδών που μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο, το ΑΠΟΕΛ έφυγε με το διπλό από το Τσίρειο κερδίζοντας τον Απόλλωνα, χάρις σε πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” με την τρίτη σερί τους νίκη έφθασαν τους 18 βαθμούς και ισοβαθμούν με τον Άρη που αγωνίζεται αύριο με τη Δόξα, ενώ βρίσκεται πέντε πίσω από την πρωτοπόρο Πάφο. Από την άλλη ο Απόλλωνας μένει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη (προηγήθηκαν η ήττα από τον Άρη και η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό) έμεινε στους 15 βαθμούς και την 5η θέση.

Στα αρχικά στάδια ο Απόλλωνας ήταν αυτός που είχε πιο επιθετική διάθεση και έψαχνε τρόπους για να απειλήσει την εστία του Μπέλετς.

Στο 23’ ήρθε η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπέι για αρκετά λεπτά.

Με την επανέναρξη οι γαλάζιοι βρήκαν δύο απανωτές ευκαιρίες, στο 39’ με τον Γιοβάνοβιτς και στο 41’ με τον Πίττα, με τη μπάλα και στις δύο περιπτώσεις να πηγαίνει έξω. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, οι γαλαζοκίτρινοι ήταν αυτοί που έχασαν τεράστια ευκαιρία με το πλασέ του Ντάλσιο να σταματά στο δοκάρι.

Η μπάλα ανεβοκατέβαινε, με τις δύο ομάδες να μάχονται για το γκολ που θα τους έδινε σε μεγάλο βαθμό και τη νίκη. Στο 90’ ο Απόλλωνας ισοφάρισε στα δοκάρια με την κεφαλιά του Πίττα.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, στο 90+3’ (που ήταν το τελευταίο των καθυστερήσεων) το ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρκίνιος από τον Μαυρία. Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση στο 90+5΄, ήταν εύστοχος και έδωσε τη νίκη 1-0 στους γαλαζοκιτρίνους.

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς Α., Γιοβάνοβιτς Β, Αρτυματάς (Αλεσάμι 60′), Μαυριάς,  Χαμάς, Κολ, Πίττας, Ρέθιο (Σαχάρ 60′), Ίλιεφ (Νταμό 60′), Βα (Χέντι 85′) , Ζράντι (Ντιγκινί 69′)

Πάγκος: Δημητρίου, Ογκεντά, Καμπράλ, Σπόλιαριτς, Ρομπέρζ, Χάμπος, Γιόστεν

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Φεράρι, Ντβάλι, Κρέσπο, Σούσιτς, Ντουασβίλι (Βιγιαφάνες 46′), Ντάλσιο, Σαρφό, Εφραίμ (Μαρκίνιος 80′)  Δώνης (Σατσιάς 90+2) , Μάγκλιτσα (Ηλία 69′)

Πάγκος: Χριστοδούλου, Τσιλιγκίρις, Ντουμπραβάνου, Τσεμπάκ, Σατσιάς, Θεοδώρου, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Ντογκαλά

Κίτρινες: -/ Νταουσβίλι

Κόκκινες:

Comments
To Top