ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλό κορυφής με Πίττα!

Η ομάδα μας έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης από την έδρα της Ανόρθωσης, με ένα γκολ του Πίττα στο 65′ και έπιασε κορυφή.

Από το πρώτο λεπτό ο αγώνας είχε γρήγορο ρυθμό, οι δύο ομάδες έψαχναν του διαδρόμους που θα τους έφερνα κοντά σε ένα γκολ, με την Ανόρθωση να έχει την πρώτη τελική στο 15′ με το σουτ του Πάντσεον που σταμάτησε στον Γιοβάνοβιτς.

Ο Βα στο 24′ έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στίμη έδωσε στον Χέντι που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λόρια, όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει ιδανικά την φάση.

Και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να σπάσουν την αντίπαλη άμυνα με επιθέσεις από τα άκρα, χωρίς επιτυχία.

Οι γηπεδούχοι στο 41′ απείλησαν με την κεφαλιά του Ουάρντα μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάντσεόν, όμως η μπάλα κατέληξε στον Γιοβάνοβιτς.

Β’ ημίχρονο

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο Β’ ημίχρονο ήταν για τον Απόλλωνα στο 64′ όταν ο Βα βρήκε τον Χέντι μέσα στην μεγάλη περιοχή, αυτό γύρισε ωραία, έκανε το πλασέ που κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Πίττας με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων νίκησε του πάντες και έγραψε το 1-0 για τον Απόλλωνα.

Ο Ντιγκινί στο 71′ με σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Λόρια, με τον Απόλλωνα να καταγράφει ακόμη μία ευκαιρία.

Στο 79′ ο Πίττας έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε εύστοχα τον Λόρια για το 0-2 όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσαίντ.

Η Ανόρθωση στα τελευταία λεπτά πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως επιτυχία.

Οι εντεκάδες:

Ανόρθωση: Λόρια, Αντωνίου, Κίκο, Χαρογιάν, Μπαϊσίνιο, Αρτυματάς, Σαμπό (Χριστοφή 84′), Πάντσεον (66’Ιωάννου), Ουάρντα (73’Ράντονιτς), Ουαρίς, Νινγκά (66’Λάζαρος)

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Β. Γιοβάνοβιτς, Πίττας (Αρτυματάς 89′), Ρομπέρζ, Βα (Σαχάρ 89΄), Ρέθιο (68’Χάμπος), Χαμάς, Μαυρίας, Γιόστεν (59’Ζράντι), Κολ, Χέντι (68’Ντιγκινί)

Comments
To Top