ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Εχθρική η αντιμετώπιση προς την ομάδα μας»

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι, παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε τις τελευταίες ημέρες, το αίτημά μας για χρήση μέρους της ανατολικής εξέδρας τελικά απορρίφθηκε.

Και αυτό παρά την τήρηση και την υλοποίηση από μέρους μας όλων των μέτρων ασφαλείας και εργασιών όπως μας υποδείχθηκαν κατά την συζήτηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες, μεταξύ άλλων τις εργασίες για τον ασφαλή διαχωρισμό των φιλάθλων των δυο ομάδων με κιγκλιδώματα. 

Για λόγους που δεν μπορούν να γίνουν πλέον αντιληπτοί και ξεφεύγουν από την σφαίρα της λογικής, οι αρμόδιες αρχές απορρίπτουν το δίκαιο αίτημά μας, εφαρμόζοντας περιορισμούς ισχύοντες μόνο για το Τσίρειο Στάδιο και στερούν από τους φιλάθλους μας την παρουσία τους στο γήπεδο.

 Ο Απόλλωνας Λεμεσού ουδεμία ευθύνη φέρει για την αρνητική έκβαση αυτής της προσπάθειας, όμως ως ελάχιστη έκφραση σεβασμού προς τον κόσμο μας δεσμευόμαστε να επανέλθουμε επί του θέματος εντός των επόμενων ημερών, καθώς μόνο ως εχθρική μπορεί να χαρακτηριστεί η αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει η ομάδα μας και ο κόσμος της». 

Comments
To Top