ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΑΤΑΛΑ: «Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία σε αυτή τη διοργάνωση»

Η διάσκεψη του Νταβίντ Καταλά για το παιχνίδι του Απόλλωνα με την Ντνίπρο.

«Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία σε αυτή τη διοργάνωση, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και είμαστε έτοιμοι».

Για τις απουσίες στην επίθεση: «Είναι δύσκολο και μας προβληματίζει. Δεν είναι όμως δικαιολογία, έχουμε πολλούς παίκτες που θα δώσουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό αύριο για να πάρουμε τη νίκη».

Αν του έδωσαν πληροφορίες από την ΑΕΚ για την Ντνίπρο: «Όχι, κάναμε τη δική μας ανάλυση του αντιπάλου, περιμένουμε μια διαφορετική ομάδα αύριο. Ξέρουμε ότι πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, μου αρέσει ως ομάδα η Ντνίπρο, μου αρέσει όπως αγωνίζεται και αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα μπορούμε να τους απειλήσουμε γιατί είναι καλή ομάδα αμυντικά».about:blank

Για την ψυχολογία στα αποδυτήρια και το ότι είναι ακόμα αήττητος: «Eίναι όλα καλά. Θέλουμε να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας. Η ψυχολογία είναι σημαντική. Είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Πρέπει η ομάδα να διορθώνεται και αυτό θα κρατήσει την καλή ψυχολογία».

Για το αν θα υπάρχουν επιστροφές αύριο: «Θεωρώ πως θα έχουμε επιστροφές με τη Νέα Σαλαμίνα. Θέλω να επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Όσοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν αύριο πρέπει να είναι 100% έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Αμίν Χαμάς: «Η ομάδα είναι βελτιωμένη, έχει ενισχυθεί. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις».

Comments
To Top