ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πληροφορίες για τα εισιτήρια με Ντνίπρο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa Conference League με αντίπαλο τη Dnipro-1 ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/09, 19:45), συνεχίζεται κανονικά στο Apollon Official Store μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης (15/09, 15:00).

Εισιτήρια για τον αγώνα θα πωλούνται και από τα ταμεία του ΓΣΠ τα οποία θα λειτουργήσουν από τις 18:15.Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/.

Τονίζεται ότι η έκπτωση στην τιμή των εισιτηρίων για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ΔΕΝ θα ισχύει στα ταμεία του γηπέδου.

Ως εκ τούτου για να επωφεληθούν της έκπτωσης οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους από το κατάστημα ή διαδικτυακά πριν ολοκληρωθεί η προπώληση.

Ωράριο λειτουργίας τμήματος εισιτηρίων στο Apollon Official Store:

Τετάρτη (14/09): 09:00-18:00

Πέμπτη (15/09): 09:00-15:00

*Η προπώληση των εισιτηρίων στο κατάστημα και διαδικτυακά θα ολοκληρωθεί στις 15:00 ενώ θα συνεχιστεί στο γήπεδο από τις 18:15 όταν θα λειτουργήσουν τα ταμεία.

Το Apollon Official Store θα κλείσει στις 16:00.Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τη δυτική, ανατολική και νότια κερκίδα του γηπέδου.

Τονίζεται ότι θα υπάρξει αυστηρή ταξιθέτηση σε όλη τη Δυτική κερκίδα για αυτό καλείται το φίλαθλο κοινό όπως πάρει θέση στο σημείο που αναγράφει το εισιτήριο του.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας δεν συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2022-23.

Comments
To Top