ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή με καρδιά πρωταθλητή και 3 στα 3!

Η ομάδα μας νίκησε την Ομόνοια με 2-1 και έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα.

Πίττας και Ζράντι τα γκολ, χαμένο πέναλτι ο πρώτος στο 45′.

O αγώνας:

Στο 11ο λεπτό ο Βουκασίν ανέτρεψε τον Ανσαριφάρντ με τον ρεφ να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μπρούνο στο 14ο λεπτό εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0-1.

Στο 22ο λεπτό ο Γιόστεν έκανε το σουτ από απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε έξω. 3  λεπτά μετά ο Πίττας έχασε τεράστια ευκαιρία όταν σημάδεψε το δοκάρι με κοντινό σουτ (υπό πίεση) μετά από κάθετη πάσα του Σαχάρ! Μάλιστα στο 31ο λεπτό ο Απόλλωνας έχασε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία όταν ο Μάθιους σταμάτησε το σουτ του Κολ πάνω στην γραμμή.

Στο 45ο λεπτό ο ρεφ έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μίλετιτς στον Ρομπέρζ, ο Πίττας εκτέλεσε αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 47ο λεπτό ο Μπα έκανε ένα σουτ αλλά ήταν αρκετά άστοχο. Στο 52ο λεπτό ο Κασάμα έπιασε ένα σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία και ο Γιοβάνοβιτς έπεσε και απέκρουσε. 2 λεπτά μετά ο Μπα έκανε το σουτ, με την μπάλα να σταματά στο πόδι του Λανγκ. Στο 59΄ο Μπρούνο έκανε ένα άστοχο σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης ανάγκασε τον Γιοβάνοβιτς σε απόκρουση.

Στο 63ο λεπτό ο Πίττας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1!

Στο 78΄ο Γιοβάνοβιτς απομάκρυνε σε κόρνερ μια κεφαλιά του Μίλετιτς.

Στο 83ο λεπτό ο Ζράντι έπιασε ένα κεραυνό από απόσταση και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-1!

Στο 89΄ο Πίττας έχασε νέα ευκαιρία σημαδεύοντας ξανά το δοκάρι!

Απόλλων (Νταβίντ Καταλά): Α. Γιοβάνοβιτς, Πεϊμπέρν, Ρομπέρζ, Β. Γιοβάνοβιτς (46′ Φιλιώτης), Χαμάς, Κολ, Χ. Κυριάκου (66′ Ζράντι), Σαχάρ (57′ Ονγκέντα), Μπα (66′ Ρέθιο), Γιόστεν, Πίττας.

Ομόνοια (Νιλ Λένον): Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Λανγκ, Μίλετιτς, Λέτσγιακς, Μπασιρού, Χαραλάμπους (60′ Κούσουλος – 85′ Ντίσκερουντ), Κασάμα (72′ Παπουλής), Μπρούνο (72′ Λουίζου), Ανσαριφάρντ (60′ Μπέζους).

Κίτρινες: Β. Γιοβάνοβιτς, Χαμάς / –

Διαιτητής: Κόλαριτς Πάτρικ (Κροατία).

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μίχαλτς Ιβάν (Κροατία).

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Νόβοσελ Κρίστιαν (Κροατία).

4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος.

Comments
To Top