ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιοβάνοβιτς: Δεν υπήρχε ούτε κι ένας δισταγμός για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς μέχρι τον Μάιο του 2026.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας ήρθε στον Απόλλωνα τον Σεπτέμβριο του 2020 και την αγωνιστική περίοδο 2021-22 αναδείχθηκε ως ο MVP της ομάδας μας με την παρουσία του να ήταν καταλυτική για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συνολικά στην ομάδα μας μετρά 49 συμμετοχές καταφέρνοντας να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του 16 φορές.

Αυτή είναι η δεύτερη πρόωρη επέκταση που υπογράφει με την ομάδα μας.

Ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς μίλησε στο www.apollon.com.cy για το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Τρίτο συμβόλαιο που υπογράφεις με τον Απόλλωνα και δεύτερη φορά που αφορά πρόωρη ανανέωση. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Σημαίνει τα πάντα! Δείχνει ότι αυτή η ομάδα πιστεύει στις ικανότητές μου κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Είδα αυτή την θέληση για να παραμείνω εδώ και η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ήταν σημαντικοί παράγοντες για να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Ο πρόεδρος, ο αθλητικός διευθυντής και γενικότερα ο Απόλλωνας μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν για να παραμείνω εδώ πολλά χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση μου στον σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παραμείνω στον Απόλλωνα για ακόμη τέσσερα χρόνια!

Πόσο εύκολο ήταν να πάρεις αυτή την απόφαση; Υπήρχαν οποιεσδήποτε αμφιβολίες;

Δεν υπήρχε ποτέ κάποιος δισταγμός! Οι διαπραγματεύσεις δεν κράτησαν πολύ αφού εξελίχθηκαν σε μια πάρα πολύ απλή συζήτηση.

Είναι γνωστές οι ιστορίες και η φημολογία που υπήρχε για να πάρω μεταγραφή σε ομάδα στην Ελλάδα αλλά η απόφαση που έλαβα ήταν με γνώμονα το καλό το δικό μου, της οικογένειας μου και της ομάδας φυσικά!

Παραμένω εδώ και είμαι πανέτοιμος για τις νέες προκλήσεις που έχω μπροστά μου. Τόσο για μένα προσωπικά, όσο και για τον σύλλογο.

Πέτυχες πολλά με τον Απόλλωνα. Είμαστε πρωταθλητές, προκριθήκαμε σε ευρωπαϊκό όμιλο… τι άλλο θέλεις να πετύχεις με την ομάδα;

Οι στόχοι δεν τελειώνουν ποτέ. Θέλουμε να ξαναζήσουμε τα ίδια. Να είμαστε και πάλι πρωταθλητές, να προκριθούμε ξανά σε ευρωπαϊκό όμιλο, τουλάχιστον του Europa League, μακάρι και Champions League αλλά το Europa είναι το ελάχιστο το οποίο θα ήθελα να προκριθούμε.

Δεν θέτω μακροχρόνιους στόχος, συνήθως προσηλώνομαι στην τρέχουσα σεζόν και στην επίτευξη βραχυπρόθεσμων στόχων.

Ποια η γνώμη σου για τον ευρωπαϊκό όμιλο που συμμετέχει η ομάδα μας;

Όποια ομάδα συμμετέχει στη φάση των ομίλων, για να βρίσκεται εκεί, σημαίνει ότι διαθέτει ποιότητα και δίκαια είναι σε αυτό το επίπεδο.

Το σίγουρο είναι πως η ομάδα στοχεύει στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Είμαστε πανέτοιμοι γι’ αυτούς τους αγώνες. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο επειδή πρόκειται για ποιοτικές ομάδες που επίσης θα βλέπουν την προοπτική και την ευκαιρία για πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο κόσμος του Απόλλωνα σε λατρεύει και το δείχνει σε κάθε αγώνα. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Αγαπώ τον κόσμο του Απόλλωνα και τον εκτιμώ αφάνταστα. Είναι κι ένας λόγος που με ώθησε να μείνω εδώ. Από την πρώτη στιγμή που βρίσκομαι στην ομάδα μου έδειξαν την εκτίμησή τους. Βέβαια η αγάπη τους σήμερα είναι πολύ περισσότερη. Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που αποδέχθηκα την πρόταση ήταν κι αυτή η αγάπη του κόσμου, όχι μόνο σε εμένα αλλά και στην οικογένεια μου. Το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό. Όπου πάω, όπου κι αν με δουν φίλοι του συλλόγου, με αγκαλιάζουν, είναι ευγενικοί και δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top