ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο στα δύο με Ρομπέρζ!

Η ομάδα μας επικράτησε με 1-0 της Δόξας εκτός έδρας με γκολ του Βαλεντίν Ρομπέρζ, και έκανε το δύο στα δύο.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα κυρίως για τον Απόλλωνα κόντρα στη Δόξα οι δυο ομάδες δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Οι γαλάζιοι μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας έφτασε μέχρι και το 67% ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Σισκόφσκι.

Οι δυο ομάδες έκαναν από τρεις τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος με μόλις δυο (μια για κάθε ομάδα) να είναι και οι καλύτερες.
Αρχικά στο 11ο λεπτό ένα μελέ στην περιοχή του Γιοβάνοβιτς έφερε σε πλεονεκτηκή θέση τον Φασουλιώτη ο οποίος μπροστά στον τερματοφύλακα του Απόλλωνα πλάσαρε έξω.

Στο 27ο λεπτό ήταν η σειρά του Απόλλωνα να φτιάξει την δική του κακή ευκαιρία. Ο Χάμπος εκτέλεσε το κορνερ στο ύψος της περιοχής και ο Σαχάρ έπιασε το απευθείας σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από την εστία του Σισκόφσκι.
Μπήκε στο 59’ στο 61’ έχασε ευκαιρία

Βλέποντας τα πράγματα να μην εξελίσσονται όπως θα ήθελε για την ομάδα του ο Καταλά θέλησε να την κάνει πιο επιθετική ρίχνοντας στον αγώνα και Νταμπό αλλά και Χέντι στο 59ο λεπτό. Δυο λεπτά αργότερα ο Νταμπό έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία των γαλάζιων στην αναμέτρηση αφού από το ύψος του πέναλτι έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω.

Αλλαγή στην αλλαγή και ανησυχία για Νταμπό
Μόλις δέκα λεπτά άντεξε στον αγωνιστικό χώρο ο Νταμπό. Μπήκε ως αλλαγή στο 59ο λεπτό και στο 69ο αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων από τον αγωνιστικό χώρο και πλέον στον Απόλλωνα θα αναμένουν τις νέες εξετάσεις για τον επιθετικό της ομάδας.

Λύση με Ρομπέρζ
Μετά από εκτέλεση κορνερ στο 74ο η μπάλα έφυγε από την περιοχή της Δόξας, νέα σέντρα και ο Ρομπέρζ ο οποίος έμεινε στην περιοχή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0-1 του Απόλλωνα

Δόξα: Σισκόφσκι, Στυλιανού, Κέρλα, Μεσέν, Κοβάσεβιτς (77’ Μέσκα), Τραϊτσέφσκι, Βαγιέχο (65’ Παυλίδης), Μπένι (60’ Ίλιτς), Τιτζιανί, Φασουλιώτης (46’ Σιόπστικ) Σαντίκ (46’ Ασαντέ)

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Β. Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Αλεσάμι, Χάμπος, Σαχάρ (59’ Χέντι) Μπά (46’ Χαμάς), Πινακάς (46’ Ογκεντά), Πίττας, Ντιγκινί (59’ Νταμπό) (70’ Γιόστεν)

Κίτρινες: Μπένι, Κοβάσεβιτς, Τραιτσέφσκι, Τιζιανί / Φιλιώτης, Γιότστε

Κόκκινες:

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης

Comments
To Top