ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθάρισε με Χέντι

Πρώτος αγώνα, πρώτη νίκη για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΕΝΠ με 1-0. Το γκολ ο Χέντι.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να έχει τον έλεγχο του αγώνα και την ΕΝΠ να περιμένει περισσότερο έξω από την περιοχή της και να προσπαθεί να φύγει στους κενούς χώρους σε αντεπιθέσεις.

Στο 24’, ο Απόλλωνας στην πρώτη του μεγάλη φάση κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ήταν η σέντρα από τα δεξιά από τον Καμπράλ, ο Χέντι μέσα από την περιοχή σταμάτησε τη μπάλα και με ένα εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 29’ ήταν η επόμενη τελική για τον Απόλλωνα αλλά το σουτ του Βα δεν ανησύχησε τον Κόστιτς ο οποίος μπλόκαρε εύκολα, ενώ το ίδιο είχαμε και στο 35’ σε σουτ του Πίττα.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με τον Απόλλωνα να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΕΝΠ να έχει την πρώτη τελική με κεφαλιά του Ντα Σίλβα στο 48΄, με τη μπάλα όμως να φεύγει έξω.

Στο 55’ η ΕΝΠ είχε νέα ευκαιρία, αυτή την φορά με τον Δημητρίου να αποκρούει το σουτ του Λαμί.

Ο Απόλλωνας δυσκολευόταν να βγει σωστά μπροστά και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των φιλοξενουμένων και να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα που θα του έδινε μεγάλο προβάδισμα νίκης.

Μέχρι το τέλος του αγώνα πέραν κάποιων προϋποθέσεων δεν υπήρξαν οι μεγάλες ευκαιρίες με τον Απόλλωνα να πανηγυρίζει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Απόλλωνας: Δημητρίου, Πεϊμπέρνς, Πίττας, Ογκέντα (Ντιγκινί 46′), Καμπράλ, Ρομπέρζ, Βα (Πινακάς 87′), Χαμάς, Σαχάρ (Χάμπος 46′), Κολ (Αλεσάμι 63′), Χέντι (Μπα 63′)

ΕΝΠ: Κόστιτς, Χριστοφή, Ντα Σίλβα , Ρουσιάς (Μιχαϊλοβιτς 82′), Μέιρα (Λουσέρο 57′), Κωνσταντίνου (Γαβριήλ 77′), Κατσιάρης (Βουτσένοβιτς 57′), Κοτσώνης, Ντρέκσα, Βούκσεβιτς (Μαυρουδής 57′), Λαμί.

Κίτρινες: Καμπράλ, Αλεσάμι / Ρουσιάς, Χριστοφή, Κοτσώνης.

Κόκκινες: /

Comments
To Top