ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εισιτήρια με ΕΝΠ

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη (30/08, 19:00), στο Τσίρειο στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί διαχωρισμός της Ανατολικής κερκίδας του Τσιρείου έτσι ώστε φίλαθλοι του Απόλλωνα να βρίσκονται και στο βόρειο μέρος της συγκεκριμένης εξέδρας και στο νότιο μέρος της κερκίδας να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι της ΕΝΠ.

Λόγω του περιορισμού για τη χρήση του 50% των θέσεων των άνω διαζωμάτων των κερκίδων του σταδίου, υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων εισιτήριών ΜΟΝΟ για την Ανατολική εξέδρα.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/.

Εισιτήρια για τον αγώνα είναι διαθέσιμα μόνο στους τομείς 201,202 και 203 της ανατολικής κερκίδας.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Κανονικό: 15 ευρώ

Μαθητικό: 10 ευρώ

Παιδικό: 1 ευρώ

Σημειώνεται ότι ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2022-23 και όσοι είναι κάτοχοι, δεν χρειάζεται να εξασφαλίσουν εισιτήριο του αγώνα.

ΤΑΞΙΘΕΤΗΣΗ

Σε ότι αφορά την ταξιθέτηση των φιλάθλων, αυτή θα γίνεται βάσει των εισιτηρίων διαρκείας.

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στους τομείς 205 (δυτικής κερκίδας), 701, 702 και 503 ανατολικής κερκίδας) θα καθίσουν στην ανατολική κερκίδα.

Όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας στους υπόλοιπους τομείς, έχουν δικαίωμα εισόδου στη Δυτική κερκίδα.

Πληροφορίες για VIP και VIP Youth

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας κατηγορίας VIP και VIP YOUTH έχουν δικαίωμα εισόδου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Δυτικής εξέδρας επιδεικνύοντας το ψηφιακό εισιτήριο διαρκείας τους.

Όσοι δεν έχουν παραλάβει το ψηφιακό τους εισιτήριο, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Apollon Official Store στο 2535 1954, για να τους αποσταλεί.

Τονίζεται ότι θα γίνεται αυστηρός έλεγχος στις εισόδους του γηπέδου και ως εκ τούτου δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε φιλάθλους με εισιτήριο διαρκείας που δεν αντιστοιχεί στην κερκίδα που του αναλογεί όπως σημειώνεται πιο πάνω.

Σύμφωνα με το κυβερνητικό διάταγμα, η χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους ενώ επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 85% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 25351954 ή στο 95-114846.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

Comments
To Top