ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταλά: «Ξέρω ότι πρέπει να σκοράρουμε και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό μίλησε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Νταβίντ Καταλά.

Δεν θα μιλήσω πολύ, ξέρουμε που είμαστε, ξέρουμε τον αντίπαλο. Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, έχουμε φιλοδοξίες για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Πρέπει να έχουμε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση. Ξέρω ότι πρέπει να σκοράρουμε και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη στην άμυνα και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που να μας δίνει την πρόκριση. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Για τους νέους παίκτες που μπήκαν στην ομάδα, Χέντι, Μπα:
Είναι έτοιμοι αν καλεστούν να αγωνιστούν. Είναι έτοιμοι, προπονήθηκαν όλη τη βδομάδα. Θα δούμε αύριο ποιοι θα αγωνιστούν.

Για τον Χουάνγκ και τον τρόπο αναχαίτισης του Ολυμπιακού:
Είναι όλη η ομάδα. Έχει πολλή ποιότητα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μας δημιούργησε προβλήματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε τις χαμένες μπαλιές. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και την κατοχή.

Για το αν είναι έτοιμοι ακόμη και για πέναλτι:
Ειδικά σε τέτοιους αγώνες, μπορεί να κριθούν στις λεπτομέρειες. Στο ψυχολογικό κομμάτι πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αν το παιχνίδι φτάσει εκεί, ίσως να είναι ακόμα πιο σημαντικό το ψυχολογικό κομμάτι.

Για το αν θα αλλάξει τον τρόπο προσέγγισης στο παιχνίδι:
Δεν αλλάζει η προσέγγιση μας αναλόγως με τον αντίπαλο, μένει ο ίδιος. Θέλουμε να επιτεθούμε και να σκοράρουμε. Αυτό ίσως να έχει περισσότερο ρίσκο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όσο το καταφέρουμε αυτό τόσο θα αυξηθούν οι πιθανότητες να προκριθούμε. Κλειδιά είναι το πάθος και η μαχητικότητα.

Αλεκσάνταρ Γιοβάνοβιτς
Με κάλυψε ο προπονητής. Ξέρουμε το μέγεθος του Ολυμπιακού. Ξέρουμε ότι έχει το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός λόγω της έδρας. Έχουμε την ποιότητα. Θα δώσουμε μάχη μέχρι το τέλος

Comments
To Top