ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσόρνιγκερ: «Χαρούμενος από την αντίδραση του κόσμου και το χειροκρότημα»

Αυτά είπε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, μετά τον επαναληπτικό του Απόλλωνα απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα.

Αναλυτικά:

Είμαστε εκτός διοργάνωσης. Σκέφτομαι τα πρωτοσέλιδα αύριο. Αν, αν, αν.

Σήμερα έκαναν φανταστική δουλειά τα παιδιά.

Σίγουρα κάναμε λάθη λογικό σε αυτό το επίπεδο να κάνουμε λάθη. Όσοι νομίζουν ότι δεν γίνεται να κάνεις λάθη δεν καταλαβαίνουν τι εννοούν.

Μετά το πρώτο παιχνίδι όλοι ξέχασαν ποιοι έφεραν πρωτάθλημα πέρσι.

Είμαι λίγο ενοχλημένος. Είμαι ο ίδιος που ήμουν πέρσι και είναι οι  ίδιοι που ήταν πέρσι και έφεραν το πρωτάθλημα.

Κανένας από εμάς δεν μπαίνει στο γήπεδο για να κάνει λάθη σκόπιμα.

Θέλω να σταθώ στην παρουσία των οργανωμένων που έδειξαν τι σημαίνει να είσαι 1 και να στηρίζεις την ομάδα.

Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα. Μπήκαμε πιο δυνατά από τον πρώτο αγώνα. Σίγουρα μας βοήθησε ότι δεν ξεκίνησε και ο  Μοχάμεντ ο καλύτερος τους παίκτης στο πρώτο παιχνίδι.

Έρχονται σιγά σιγά και νέοι παίκτες και θεωρώ ότι έχουμε το ρόστερ και τους παίκτες να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στη συνέχεια.

Θεωρώ ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίρνεις ρίσκα και αυτό κάναμε με την παγίδα οφσάιντ. Μας έλειψε η ενέργεια. Είναι λογικό. Μπορούσε ακόμα και να μπει γκολ του Νταμπό και πραγματικά να ήταν διαφορετικά.

Πρέπει σιγά σιγά να ξεκουραστούμε να δούμε το σούπερ καπ και ποιοι είναι διαθέσιμοι.

Να δούμε και τον Ντιγκινί που είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Χαρούμενος από την αντίδραση του κόσμου και το χειροκρότημα.

Δεν γίνεται την μια να υπάρχει καταστροφολογία για όλους και την επόμενη να θέλεις να κάνεις παιδί μαζί τους.

Για Ρομπέρζ:

Προχωρήσαμε στην αλλαγή του γιατί φάνηκε κουρασμένος στα τελευταία στάδια του αγώνα. Έχοντας υπόψη πολλά παιχνίδια φέτος θα πρέπει να συνηθίσουμε ότι σε κάποια δεν θα αγωνίζεται καθόλου και σε κάποια θα γίνεται αλλαγή

Δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε μαζί τους τώρα. Η Μακάμπι Χάιφα είναι τώρα η καλύτερη ομάδα. Ρίσκαρε και επένδυσε πολλά. Έκανε αλλαγές σήμερα και το ρίσκαρε.

Για την πρόοδο του ποδοσφαίρου στο Ισραήλ:

Έχουν άλλη ποιότητα. Πέρσι δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα λόγω ποιότητας αλλά λόγω νοοτροπίας και όταν ήρθε η ώρα μίλησε και η ποιότητα.

Ελλάδα πήρε το Euro,το ΑΠΟΕΛ έφτασε μέχρι τους 8 αλλά συμβαίνει μια φορά. Εδώ δεν υπάρχει υπομονή και δεν πιστεύουμε τους νέους παίκτες.

Θεωρώ ότι στην καλή τους μέρα είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να τους περάσεις αυτή τη στιγμή. Έχουν παίκτες που κοστίζουν εκατομμύρια αν δεις Μοχάμεντ και Πιερότ. Και εμείς έχουμε καλούς παίκτες αλλά πρώτα από όλα πρέπει να γίνουμε δυνατό σύνολο και να δέσουμε ως ομάδα.

Η επικεφαλίδα αύριο πρέπει να είναι «είμαστε περήφανοι για τους πρωταθλητές μας και την ίδια ώρα ξυπνάτε» και αν δούμε τι είναι το μοντέρνο ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του Απόλλωνα δεν θέλησε να επεκταθεί για συζητήσεις και να δώσει ονόματα και διευθύνσεις. Δεν εννοεί εσωτερικά θέματα αλλά ίσως ΜΜΕ

Συγκεκριμένα είπε:

Θεωρώ ότι ήμουν ξεκάθαρος σε όσα είπα. Ελπίζω την επομένη φορά να είστε περισσότεροι στη συνέντευξη τύπου στο pre game μετά από ήττα 4-0.

Comments
To Top