ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

BEON1X ο νέος συμπαίκτης του Απόλλωνα!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία BEON1X, ως έναν εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο παντελονάκι (πίσω μέρος – αριστερή πλευρά) της επίσημης εμφάνισης μέχρι το Μάιο του 2023.

Λίγα λόγια για την BEON1X:

Η BEON1X είναι μία εταιρεία η οποία διοργανώνει διαφόρων ειδών εκδηλώσεις στην Κύπρο.

Δημιούργησε μία νέα κι εντελώς μοναδική τοποθεσία στη Λάρνακα, σε μία έκταση γης 40,000 τετραγωνικών μέτρων όπου διοργανώνονται εξαιρετικά events.

Εκδηλώσεις που αφορούν τη μουσική, τη τέχνη και την οικολογία οι οποίες είναι αναμεμειγμένες με τις ανθρώπινες αξίες και έχοντας ως στόχο τη θετικότητα.

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στο Art Cluster θα είναι το ετήσιο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, στο οποίο θα συμμετέχουν μερικοί από τους μεγαλύτερους και διασημότερους techno DJs του κόσμου. Το φεστιβάλ προορίζεται να γίνει βασικός πυλώνας ζωής και πολιτισμού στην Κύπρο και σημαντικό γεγονός για το ενδιαφερόμενο κοινό του.

Το πρώτο BeOn1x Open Mind Music Festival θα πραγματοποιηθεί στην επαρχία Λάρνακας, στην Κύπρο, από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου και από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2022. Μερικά από τα ονόματα τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στην σύνθεση των DJs του event είναι: Carl Cox, Boris Brejcha, Deborah De Luca, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Luciano, Guy Gerber, Satori, Sasha & Digweed, Sven Väth, Chelina Manuhutu, Fatima Hajji και Guy J, ενώ άλλοι θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η σκηνή θα βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, στην παραλία της Λάρνακας, με φόντο την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της. Εκτός από τη μουσική, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να αναμένουν θαλάσσια σπορ, φαγητό και ποτό, καθώς και ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με πραγματική μουσική και αναζωογονητική ατμόσφαιρα.

Καλωσορίζουμε την εταιρεία BEON1X στην οικογένεια του Απόλλωνα και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επιφέρει μόνο επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top