ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έχουμε χρυσοπληρώσει παίκτες στο παρελθόν και εκτός από τον Σανγκόι..»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον SuperSportFM104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με την Κατερίνα Κυριάκου.

Για τον νεαρό κίπερ Πεϊσότο, είπε: «Έρχεται να πλαισιώσει τον κορυφαίο του πρωταθλήματος και τον κορυφαίο Κύπριο. Από εκεί και πέρα, καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ο κόσμος θα χρειαστεί να κάνει ακόμη περισσότερη υπομονή γιατί ψάχνουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν να είμαστε ανταγωνιστικοί στη νέα σεζόν σε Κύπρο και Ευρώπη. Σε έναν μεταγραφικό σχεδιασμό δεν μπορείς να πεις ότι θα πάρω τρεις, τέσσερις ή πέντε παίκτες. Προσπαθούμε να πείσουμε παίκτες των οποίων το όνομα δεν διέρρευσε. Τουλάχιστον στο 90% θέλουμε συμπληρωμένο το ρόστερ μας στην έναρξη της προετοιμασίας. Έχει ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα ο σύλλογος. Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λεμεσός η πιο όμορφη κι αναπτυσσόμενη πόλη στην Κύπρο, η οικονομική υγεία, το νέο γήπεδο, οι εγκαταστάσεις μας στο Κολόσσι… Αυτό που ενδιαφέρει τους επαγγελματίες παίκτες είναι το οικονομικό και η τυπικότητα της διοίκησής στις υποχρεώσεις της».

«Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση, ο Μπα έρχεται τις επόμενες ώρες. Όταν έρθει η ώρα θα προκύψουν ανακοινώσεις και για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν», συνέχισε και πρόσθεσε για τον Μπα και τις ικανότητες του παίκτη: «Δεν θέλω να είμαι γραφικός και να σας πω είναι παικταράς. Αν είναι μήλο, θα ανθίσει. Πιστεύουν ότι έχει τα στοιχεία να μας βοηθήσει αυτοί που τον επέλεξαν.  Επιμένω καθρέφτης είναι το γήπεδο. Έχουμε χρυσοπληρώσει παίκτες στο παρελθόν και εκτός από τον Σανγκόι, κανείς άλλος δεν επέστρεψε με την προσφορά του αυτά που ξοδέψαμε».

«Ο κόσμος του Απόλλωνα κάνει υπομονή όπως κάνουμε κι εμείς στα γραφεία και τα ξημερώματα που κοιτάμε συνεχώς το What’s App. Έχουμε κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τους μετεγγραφικούς μας στόχους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», υπογράμμισε ακολούθως, ενώ για τον Κύπριο τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Πέτρου, είπε: «Ο Πέτρου είναι σε διαδικασία δοκιμαστικής αξιολόγησης. Θα είναι μαζί μας στις Πλάτρες και στην Αυστρία κι εκεί θα ληφθεί η τελική απόφαση».

Comments
To Top