ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι το γήπεδο θα παραδοθεί στην ώρα του»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο της Λεμεσού: «Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι το γήπεδο θα παραχωρηθεί στην ώρα του. Δηλαδή τέλος Αυγούστου. Το τρεις μήνες είναι σχετικό. Κρατάτε μια πισινή για να δούμε. Εμείς λαμβάνουμε διαβεβαιώσεις απ’ όλους τους αρμόδιους φορείς ότι το γήπεδο θα παραδοθεί στην ώρα του. Είδαμε το γήπεδο σήμερα και προχωράει με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος του έργου, αλλά σας μεταφέρω τις διαβεβαιώσεις που λαμβάνει ο Απόλλωνας. Ίσως υπάρξει καθυστέρηση μερικών εβδομάδων, αλλά λόγω και των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων ίσως αναβληθούν τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς. Άρα σύμφωνα με αυτά που μας λένε, ο Απόλλωνας δεν θα επηρεαστεί».

Για τα όσα είπε ο κύριος Λυσάνδρου: «Ίσως ο κύριος Λυσάνδρου δεν πηγαίνει κάθε μέρα στο γήπεδο. Δεν αμφισβητώ τον κύριο Λυσάνδρου, αλλά η ενημέρωση που λαμβάνουμε εμείς είναι ότι το γήπεδο θα παραδοθεί στην ώρα του».

Comments
To Top