ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

MVP για τον Απόλλωνα οι χιλιάδες οπαδοί του

MVP για τον φετινό πρωταθλητή Απόλλωνα οι χιλιάδες οπαδοί του.Μία τεράστια παρουσία με μεγάλη συνεισφορά στην ιστορική επιτυχία του Απόλλωνα Λεμεσού.

Περήφανοι για όλους τους Απολλωνίστες και για τον καθένα ξεχωριστά. Τον Απολλωνίστα της ξενιτιάς ο οποίος διένυσε χιλιάδες χιλιόμετρα για να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές μας, τον Απολλωνίστα ο οποίος διαμένει μακριά από τη Λεμεσό και δήλωσε παρών, στον Απολλωνίστα της επαρχίας και της πόλης της Λεμεσού που κατέκλυσαν ασφυκτικά όλα τα γήπεδα της Κύπρου!

Τα έντεκα συνεχόμενα SOLD OUT πιστοποιούν κάτι το οποίο έχουμε βιώσει ξανά στο παρελθόν. Όταν ο οργανισμός του Απόλλωνα και ο πύρινος του κόσμος είναι μονιασμένοι τότε ΤΙΠΟΤΑ δεν μας σταματά!

Οι 13.000 χιλιάδες στο παιχνίδι φιέστα κόντρα στην ΑΕΚ, καταδεικνύει και το τεράστιο εκτόπισμα του Απολλωνίστικου κόσμου.

Σταθήκατε δίπλα στην ομάδα ακόμη και στις άσχημες στιγμές… εκεί όπου η ομάδα σας χρειαζόταν ακόμη περισσότερο. Αυτό άλλωστε σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη για την ομάδα με την οποία όλοι μεγαλώσαμε.

Αυτή είναι ΑΓΑΠΗ για τα 7 ΙΕΡΑ γράμματα που σχηματίζουν την λέξη Α-Π-Ο-Λ-Λ-Ω-Ν!

Η δίψα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν το κίνητρο αλλά δεν σταματάμε εδώ.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνουμε στην ώριμη και αξιοθαύμαστη στάση που επιδείξατε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, αφού παρά τη χαρά και τον ενθουσιασμό σας μετά από αυτή τη σπουδαία επιτυχία, ήσασταν υπόδειγμα και σεβαστήκατε τόσο τη δημόσια περιουσία όσο και των συμπολιτών μας!

Η Διοίκηση του Απόλλωνα υπόσχεται ότι δεν θα επαναπαυτεί με αυτή την σπουδαία επιτυχία, αλλά με τη μεθοδικότητα και την σοβαρότητα που την χαρακτηρίζει θα συνεχίσει την σκληρή προσπάθεια για να προστεθούν νέες «χρυσές» σελίδες στην ένδοξη ιστορία του Σωματείου μας!Πλέον η νέα εποχή για τον Απόλλωνα και τον κόσμο του έχει ανατείλει!

Εξασφαλίζουμε μόνιμη θέση στο νέο ποδοσφαιρικό μας γήπεδο και δίνουμε το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές μας να αγωνίζονται σε μια ΚΑΥΤΗ ποδοσφαιρική έδρα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΓ1ΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΤΕ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ…ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!

Comments
To Top