ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι λένε για Αλμπάνη

Αναφορά και στον Αλμπάνη κάνει η εφημερίδα sportime στην σημερινή της έκδοση. Σε ρεπορτάζ της ΑΕΚ Αθηνών με τίτλο «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ», μεταξύ άλλων, αναφέρεται και στον άσο του Απόλλωνα.

Το ρεπορτάζ:

«Αυτό που έγινε φέτος με την ΑΕΚ αγγίζει τα όρια του ποδοσφαιρικού τρολαρίσματος. Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Λιβάια, Αθανασιάδης στην Σερίφ Τιρασπόλ (πρωτάθλημα στη Μολδαβία και εκπληκτική πορεία στο Champions League) και Χρήστος Αλμπάνης. Όλοι τους έφυγαν από την Ένωση με λίγο ή πολύ την στάμπα πως δεν κάνουν για την ομάδα. Και εκεί που πήγαν τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.

Ο Αλμπάνης κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Λεμεσού, το πρώτο πρωτάθλημα για το κλαμπ μετά το 2006. Και ο 28χρονος άσος έγραψε 26 ματς με 5 γκολ και πάνω από 1.700 λεπτά συμμετοχής.

Το πιο σημαντικό είναι πως ένιωσε και ήταν σημαντικός.

Πάντως όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του Αλμπάνη έχουν προσελκύσει κόσμο και ο Απόλλων Λεμεσού π.χ. θα ήθελε να επεκτείνει το δανεισμό του για ακόμα μια σεζόν.Εξάλλου, το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ είναι έως το καλοκαίρι του 2024. Να αγωνίζεται στην ομάδα του Αλμέιδα, ωστόσο, λίγο χλωμό» αναφέρει χαρακτηριστικά απόσπασμα του δημοσιεύματος.

Comments
To Top