ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξένοι διαιτητές μέχρι το τέλος και συνάντηση Μάζιτς με προέδρους

Με ανοικτή συζήτηση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο μας, πραγματοποιήθηκε η σημερινή Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ.

«Ως Ομοσπονδία δεν διεκδικούμε το αλάθητο και ως Πρόεδρος, μαζί με τους συνεργάτες μου, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Διεξάγουμε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.  Μόνο αν ο καθένας από εμάς αναλογιστεί ποιες είναι οι ευθύνες του και τις αναλάβει, χωρίς να τις επιρρίπτει αλλού, μπορούμε να πάμε μπροστά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας.

Οι Πρόεδροι / Εκπρόσωποι των Σωματείων εξέφρασαν τις απόψεις τους για θέματα που αφορούν τη διαιτησία, τις τελευταίες αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλοραντ Μάζιτς, θέματα που άπτονται κανονισμών και προκηρύξεων ενώ τέθηκε και θέμα για τις δημόσιες τοποθετήσεις μελών της Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Όπως αποφασίστηκε, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Προέδρων των ομάδων με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλοραντ Μάζιτς ενώ, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Προέδρων με την  Ομοσπονδία για συζήτηση όλων των ζητημάτων που απασχολούν τα Σωματεία και άπτονται κανονισμών.

Επίσης, θα μεταφερθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ εισήγηση προς τον κ. Μάζιτς όπως στους εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου Coca – Cola αλλά και σε καθοριστικούς αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta, να διαιτητεύσουν ξένοι διαιτητές.

Comments
To Top