ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φανούριος: «Με διαφορά η καλύτερη μας εμφάνιση/ Έχουμε 4 παιχνίδια στην Λεμεσό»

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου,μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναλυτικά:

«Δώσαμε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι και μας έμεινε ακόμη μια έξοδος στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση στα πλέι-οφ, ίσως την καλύτερη των τελευταίων μηνών. Ανατρέψαμε τα εις βάρος μας δεδομένα, αλλά μια στιγμή αδράνειας ή αν θες μια στιγμή έμπνευσης του Λέδες μας στέρησε τους δύο βαθμούς. Σημείωσε σίγουρα ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας του».

«Η εμφάνιση μας ήταν εξαιρετική καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με διαφορά η καλύτερη μας το τελευταίο διάστημα. Είχε καλά διαστήματα η ΑΕΚ, κυρίως στα τελευταία στάδια του πρώτου ημίχρονου, όμως η ομάδα μας έλεγχε το ρυθμό, είχε ευκαιρείς και δυστυχώς εκείνη η στιγμή αδράνειας μας στέρησε τους δύο βαθμούς από τη βαθμολογική μας συγκομιδή», πρόσθεσε.

Για τη διαφορά από τη δεύτερη θέση που μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς: «Βλέπουμε τα δικά μας παιχνίδια. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια στη Λεμεσό, είμαστε μπροστά με τέσσερις βαθμούς, πρέπει να κερδίσουμε την Πάφο όσο δύσκολο και αν είναι. Μετά το ματς με την ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία και ηρεμία».

Αν νιώθουν πως ήρθε η στιγμή να κερδίσει ο Απόλλωνας: Είναι καθαρά θέμα συγκυριών. Υπήρχαν παιχνίδια που θα μπορούσαμε να χάσουμε και πολλά απ’ αυτά που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Βλέπουμε μπροστά».

Για τα γκολ των Νταμπό και Πίττα: «Δεν υστέρησε κανείς σε απόδοση. Ήταν όλοι εξαιρετικοί. Ο Μαυρίας έκανε το καλύτερο φετινό του ματς, εξαιρετικός ο Ντανίλο, κανείς δεν υστέρησε. Ήταν η έμπνευση του Λέδες και σκόραρε».

Comments
To Top