ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντα Σίλβα: «Αξίζει πρωτάθλημα ο Απόλλων – Ο Κίρζης επενδύει πολλά»

Ο Άλεξ Ντα Σίλβα μίλησε για τη νέα επαγγελματική του καριέρα, ως μάνατζερ, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμα του στην Κύπρο. Χαρακτήρισε τη χειρότερη περιόδο του στην Κύπρο την παρουσία του στην Ομόνοια, με τις ευθύνες να βαραίνουν τον ίδιο.

Οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά:

Για τη νέα του δουλειά ως μάνατζερ: «Ναι, ταξιδεύω συνέχεια, δουλεύω με τον Καρώ και τον Ντανίλο. Έχω και κάποια παιδιά στη Βραζιλία. Είμαι ακόμα στο ποδόσφαιρο».

Αν του έλειψε το ποδόσφαιρο: «Μερικές φορές ναι, μου λείπει το γήπεδο. Έπρεπε να σταματήσω γιατί δεν μπορούσα και ψυχολογικά να συνεχίσω. Δε νιώθω ότι το χρειάζομαι, αλλά όταν βλέπω κάποιες στιγμές, νιώθω μία νοσταλγία».about:blank

Για την απόσυρσή του: «Στα τελευταία παιχνίδια ένιωθα κούραση και δεν είχα το πάθος για το ποδόσφαιρο όπως παλιά. Εκεί ήταν που κατάλαβα πως έπρεπε να αποσυρθώ».

Αν όταν ήρθε στην Κύπρο φανταζόταν πως θα εξελισσόταν η καριέρα του: «Όταν ήρθα στην Κύπρο ήταν σαν η τελευταία μου ευκαιρία. Αν και ήμουν 5 μήνες χωρίς ομάδα, η Ένωση πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε την ευκαιρία. Δούλεψα πολύ, όμως δεν περίμενα πως θα εξελισσόταν έτσι η καριέρα μου».

Ποια ήταν η καλύτερη και χειρότερη στιγμή του στην Κύπρο: «Στον Απόλλωνα που είχα πάρει τίτλους με την ομάδα, είχαμε επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Η χειρότερη ήταν στην Ομόνοια γιατί είχα καλή χρονιά στην Ένωση, όμως δεν κατάφερα να παίξω. Δε φταίει η ομάδα, ήταν δικό μου λάθος που δεν τα έδωσα όλα».

Για τον Καρώ: «Τον γνώριζα από τον Απόλλωνα και τον πιστεύω πολύ. Για δυόμιση χρόνια ήταν εκτός Κύπρου και έμαθε πολλά για το ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ καλή εμπειρία γι αυτόν. Ειδικά στην Ιταλία. Βελτιώθηκε πολύ και τώρα παίζει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου. Γνωρίζει την πίεση και θα γίνει ακόμα καλύτερος».

Για τον Ντανίλο: «Είχε ατυχίες φέτος, όμως ξέρω πως θα προσφέρει πολλά στην ομάδα. Μίλησα μαζί του πριν από μία εβδομάδα, όταν ήταν στο Βέλγιο για να επιταχύνει την επιστροφή του. Δε νιώθει καλά γιατί δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Σίγουρα θέλει στα πλέι οφ να κάνει ότι καλύτερο μπορεί».

Για το πρωτάθλημα: «Ο Απόλλωνας τα πάει πάρα πολύ καλά. Είναι κάτι που συζητούμε συνέχεια με τον καλό μου φίλο, τον Μακρίδη. Ο Απόλλωνας προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα εδώ και κάποια χρόνια. Το πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό, με αρκετές ομάδες να βελτιώνονται. Ο Απόλλωνας είναι μπροστά με 8 βαθμούς και πιστεύω πως του αξίζει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω ποια ομάδα θα τα καταφέρει, γιατί εργάζομαι με όλες τις ομάδες, όμως λέω πως αξίζει ένα πρωτάθλημα στον Απόλλωνα. Ο κος Κίρζης επενδύει πολλά στην ομάδα».

Comments
To Top