ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

« Όταν είδα τους οπαδούς του Απόλλωνα, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά»

Αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα Match Αχαΐας και τον Κυριάκο Δημητρόπουλο παραχώρησε ο Ίσραελ Κολ.

Ο άσος του Απόλλωνα αναφέρθηκε στην παρουσία του στη Λεμεσιανή ομάδα, στο λόγο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, ενώ μίλησε και για την Παναχαϊκή:

-Ίσραελ, να ξεκινήσουμε με την καριέρα σου στην Κύπρο. Πως είναι η εμπειρία ως τώρα με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού;

«Πάνε όλα υπέροχα, δόξα τω θεό. Ο Απόλλωνας είναι μια μεγάλη ομάδα στην Κύπρο με βαθιά ιστορία και πραγματικά με υπολογίζουν και με εμπιστεύονται στον σύλλογο. Και αυτό είναι κάτι που κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί και με κάνει χαρούμενο».

-Η ομάδα σου είναι πρώτη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και συνεπώς διεκδικεί για τα καλά το πρωτάθλημα. Είσαι αισιόδοξος ότι μπορείτε να τα καταφέρετε;

«Ναι, πράγματι η σεζόν έχει εξελιχθεί πολύ καλά για εμάς, αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει και πρέπει να έχουμε ακόμα το κεφάλι χαμηλά. Γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα, ωστόσο προετοιμαζόμαστε σκληρά και έχουμε θέληση να τα καταφέρουμε. Αν το θέλει ο θεός, θα είμαστε οι πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν».

-Μίλησε μου για την απόφαση σου να πάρεις μεταγραφή στην Κύπρο το καλοκαίρι. Ήταν δύσκολο για εσένα;

«Σίγουρα ήταν μια απόλυτα συνειδητή απόφαση το να πάω στην Κύπρο. Δεν ήξερα πολλά στην αρχή, ωστόσο όταν κάθισα και διάβασα για την ιστορία του Απόλλωνα και είδα τους οπαδούς μας, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Και βεβαίως αποδείχθηκε πως η απόφαση μου ήταν σωστή».

Comments
To Top