ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κτύπησε» ξανά ο «Γάλλος Εραστής» και +4!

Σε ένα αγώνα όπου η ομάδα μας δεν έκανε καλό παιχνίδι, ο Νικολάς Ντιγκινί είχε και πάλι την λύση. Με γκολ στο 87′ χάρισε ακόμη ένα τρίποντο στην ομάδα μας και την έφερε στο + 4 από τον δεύτερο Άρη.

Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε ο Νογιόκ στο 43′ ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε προσωρινά στο 58′.

Το παιχνίδι:

Στο 1ο λεπτό ο Γκουστάβο έκανε ένα σουτ από απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Στο 16ο λεπτό ο Ίντζια έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. 3 λεπτά μετά ο Πίττας μπήκε στην περιοχή και από δύσκολη θέση έκανε το σουτ με τον Τσούπιτς να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό, ο Γουίλσον πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Γιοβάνοβιτς του έκλεισε τον δρόμο. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είχε ανοίξει πολύ και υπήρχαν πολλές προϋποθέσεις για γκολ, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει.

Στο 29ο λεπτό, ο Μαυρίας έκανε δυνατό γύρισμα πίσω στον Γιοβάνοβιτς, λίγο έλειψε να γίνει το αυτογκόλ, ωστόσο για καλή τύχη του Ελλαδίτη μπακ, η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Στο 42ο λεπτό ο Νογιόκ έπιασε το δυνατό σουτ από απόσταση, ο Τσούπιτς έχασε την μπάλα από τα χέρια του και έτσι ο Απόλλωνας πήρε το προβάδισμα.

Στο 45ο λεπτό ο Γιοβάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Πεχλιβάνη.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 54ο λεπτό ο Κολ έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κτύπησε στο πάνω μέρος του δοκαριού και έφυγε έξω, με τον Απόλλωνα να χάνει τρομερή ευκαιρία.

Στο 58ο λεπτό ο Κα εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Μαυρία, έφυγε μπροστά από τον Γιοβάνοβιτς και πλάσαρε σωστά για το 1-1. Μάλιστα ο Κα είχε περάσει 1 λεπτό πιο πριν στο παιχνίδι.

Δυο λεπτά μετά από ευνοϊκή θέση ο Μακρής, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά έξω και έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Στο 66ο λεπτό ο Γκουστάβο με σουτ από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 87ο λεπτό ο Ντιγκινί από κοντά έκανε το 2-1 μετά από σέντρα του Χαμάς και γύρισμα του Πίττα!

Απόλλων (Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ): Α. Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας (70′ Αυλωνίτης), Ρομπέρζ, Νογιόκ (70′ Φιλιώτης), Χαμάς, Χ. Κυριάκου, Κολ, Ίλιεφ (82′ Γιάνγκα), Αλμπάνης (89′ Μάρκοβιτς), Πίττας, Ίντζια (70′ Ντιγκινί).

Ολυμπιακός (Λούκας Αλκαράθ): Τσούπιτς, Μποβέδα, Σαμπίνια, Ντιανέ, Μανρίκε, Κονφέ, Γουακάσο (46′ Nάνι), Γκουστάβο (80′ Μανιάς), Πεχλιβάνης (71′ Τιάγκο), Μακρής (71′ Χαραλάμπους), Γουίλσον (57′ Κα).

Κίτρινες: Ρομπέρζ / Γουακάσο, Γκουστάβο, Χαραλάμπους

Comments
To Top