ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

(Ανακοίνωση): “Δυστυχώς για ακόμη μία φορά γίναμε θιασώτες μιας κακοστημένης φάρσας”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την παρούσα ανακοίνωση εκφράζουμε την μεγάλη μας θλίψη και αγανάκτηση για την κάκιστη διαιτησία του χθεσινού αγώνα καλαθόςφαιρας στο Λευκόθεο εναντίον του ΑΠΟΕΛ.

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά γίναμε θιασώτες μιας κακοστημένης φάρσας, σε σημείο να αναρωτιόμαστε εάν αυτό που βλέπουν τα μάτια μας συμβαίνει πραγματικά ή κάποιος μας κάνει πλάκα.

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα αμφιλεγόμενα σφυρίγματα, τεχνικές ποινές και άλλες παραβάσεις, πάντα φυσικά υπέρ της γηπεδούχου ομάδας με αποκορύφωμα φυσικά την φάση που σημειώθηκε ενάμιση λεπτό πριν το τέλος.

Με το σκορ στο 79-77 δεν καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ σε σουτ 3 πόντων του ΑΠΟΕΛ, αντιθέτως καταλογίστηκε τεχνική ποινή στον αθλητή μας για θέατρο (flopping), μέτρησε και το τρίποντο παρ’ ότι σημειώθηκε σε δεύτερο χρόνο (μετά από τρίπλα του αθλητή του ΑΠΟΕΛ) και φυσικά συνεχίστηκε το καλλιτέχνημα αυτό με μια δεύτερη τεχνική ποινή και αποβολή του προπονητή μας.

Κύριοι της Ομοσπονδίας.

Βρεθήκαμε αρωγοί από την πρώτη στιγμή στην προσπάθεια σας για αναβάθμιση του αθλήματος στην Κύπρο.
Επενδύσαμε χρήμα, χρόνο, όρεξη και προσπάθεια για να παρουσιάσουμε μια υγιή και ανταγωνιστική ομάδα.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, κάτι δεν λειτουργεί καλά στο οικοδόμημα σας.

Όσο για το “ευρωπαϊκά” κοστούμια που ετοιμαζόσαστε να διεκδικήσετε για το “καλό του τόπου και της καλαθόσφαιρας”, ο θυμόσοφος λαός μας έχει πολλές παροιμίες που ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση και σίγουρα δεν θα θέλατε να τις ακούσετε.

Είναι η τελευταία φορά που επιτρέπουμε την ομάδα μας να παίρνει μέρος σε μια φαρσοκωμωδία και αναρωτιόμαστε αν τελικά ένα πρωτάθλημα 3 ομάδων αρμόζει καλύτερα στις βλέψεις σας.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Comments
To Top