ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Απόλλωνας φέτος θα είναι πρωταθλητής, δεν βρίσκεται τυχαία εκεί»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κρίστης Θεοφίλου.

Αναλυτικά:

Για το ΑΕΚ-Απόλλων: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Βλέπουμε ότι η ομάδα της ΑΕΚ έχει ένα πολύ καλό σύνολο, να μην ξεχνάμε και το πρώτο παιχνίδι όπου πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα. Αύριο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, το έχουν στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και πάνε προετοιμασμένοι στον αγώνα. Στόχος είναι η νίκη για να αυξήσουν τη διαφορά, αν χάσει η ομάδα δεν σημάνει ότι τελειώνουν όλα, αλλά θα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Για το ότι οι δύο ομάδες έχουν καιρό να αγωνιστούν: «Ήταν μεγάλη η διακοπή και δεν μπορείς να ξέρεις πως θα προετοιμαστεί η κάθε ομάδα. Ομάδες που ήταν φορμαρισμένες μπορεί να τους στοιχήσει και ομάδες που δεν ήταν να εμφανιστούν καλύτερες. Απόλλωνας και ΑΕΚ έχουν καιρό να αγωνιστούν και είναι ερωτηματικό το πώς θα εμφανιστούν».

Για τις επιστροφές των Μαυρία, Αλμπάνη και Χάμπου: «Σίγουρα δίνουν σημαντικές λύσεις, είναι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν εκατό τοις εκατό την ομάδα. Δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν γιατί έλειψαν αρκετό καιρό, αλλά αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά. Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα, έχει καλούς ποδοσφαιριστές και όποιος και αν παίξει νομίζω θα βοηθήσει, αλλά πρέπει να βρει ο προπονητή την κατάλληλη φόρμουλα για να πάει όσο πιο καλά προετοιμασμένος σε αυτό το παιχνίδι».

Για τον Ντιγκινί: «Ο Ντιγκινί όλοι ξέρουμε ποιος είναι, το μεγάλο ερωτηματικό είναι η πάρα πολύ μεγάλη απουσία που είχε, σίγουρα δεν θα είναι ο Ντιγκινί που ξέραμε αλλά νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι όταν επανέλθει εκατό τοις εκατό θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα».

Αν μπορεί το πρωτάθλημα ο Απόλλωνας: «Τα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνας διεκδικεί το πρωτάθλημα, φέτος αν και όλοι στην αρχή αμφισβήτησαν τον προπονητή, ο άνθρωπος έδειξε ότι είναι πάρα πολύ ικανός και έκανε μια πολύ καλή ομάδα. Δυστυχώς λόγω του κορωνοιού δεν ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι θα συμβεί γιατί είναι και αυτό ένα πρόβλημα για όλους τους προπονητές. Μακάρι τα πράγματα να πάνε καλά και είμαι σίγουρος ότι ο Απόλλωνας φέτος θα είναι πρωταθλητής, δεν βρίσκεται τυχαία εκεί».

Για το πρωτάθλημα που είναι απρόβλεπτο: «Όντως είναι απρόβλεπτο το φετινό πρωτάθλημα. Βλέπουμε την ΠΑΕΕΚ να παίρνει νίκες από ομάδες που δεν το περιμένεις, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα».

Για τον Γκαμπόρ Ζαβάντσκι: «Τη συγκεκριμένη μέρα είμασταν στο ξενοδοχείο και ιδιοποιηθήκαμε το πρωί ότι τον χάσαμε. Ήταν από τις χειρότερες μου στιγμές ως ποδοσφαιριστής. Ο Γκαμπόρ ήταν ένας εξαίσιος χαρακτήρας και ποτέ δεν έκανε πρόβλημα. Τον Γκαμπόρ πάντα θα τον έχω στο μυαλό μου, δυστυχώς η ζωή έτσι είναι».

Comments
To Top