ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Και οι δύο κίτρινες κάρτες που αντίκρυσε ο Φιλιώτης ήταν άδικες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «GOAL n ROLL» της Cytavision ήταν ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Και οι δύο κίτρινες κάρτες που αντίκρυσε ο Φιλιώτης ήταν άδικες και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με δέκα ποδοσφαιριστές τα τελευταία λεπτά. Εκεί εστιάζονται τα παράπονα μας».

«Σίγουρα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους η ισοπαλία στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο στόχος του Απόλλωνα είναι να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Χθες δεν τα καταφέραμε, αν και πλησιάσαμε να πάρουμε τη νίκη. Για μας αυτό το παιχνίδι, ανήκει στο παρελθόν, θα πάρουμε κάποιες ανάσες με την διακοπή και θα συνεχίσουμε».

Για την διαιτησία: «Τα παράπονα μας εστιάζονται στην ανομοιομορφία στον πειθαρχικό τομέα με τις αποφάσεις του διαιτητή. Θεωρούμε πως οι δύο κίτρινες στον Φιλιώτη ήταν λανθασμένες και άδικες και εκεί εστιαζόμαστε. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε 15 λεπτά με ποδοσφαιριστή λιγότερο».

Για τις μεταγραφές: «Γίνονται διεργασίες στον μετεγγραφικό τομέα, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο ακόμα, κάνουμε όλες τις ενέργειες για να ενδυναμώσουμε την ομάδα μας. Η ομάδα προγραμματισμού δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει και όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, θα το μάθετε».

Για τους τραυματισμούς: «Οι πολλοί τραυματισμοί επηρεάζουν την εικόνα της ομάδας, αλλά γίνεται πολύ καλή δουλειά στο Κολόσσι».

Comments
To Top